Aladin Online

Aladin

Aladin si lampa fermecata film online dublat in romana este un film de animatie pentru copii, american, produs de Walt Disney Feature Animation si lansat de Walt Disney Pictures in anul 1992. Aladin a fst recunoscut ca fiind cea de-a 31 mascota a celor de la Disney. Jafar, este unul din marii viziri ai sultanului, care […]

Aladin si lampa fermecata film online dublat in romana este un film de animatie pentru copii, american, produs de Walt Disney Feature Animation si lansat de Walt Disney Pictures in anul 1992. Aladin a fst recunoscut ca fiind cea de-a 31 mascota a celor de la Disney.

Jafar, este unul din marii viziri ai sultanului, care a aflat de existenta unei lampi cu un ulei magic, pe care vrea sa puna mana, dar care este ascunsa intr-o pestera de minuni.  Dupa ce incearca sa bage prima data un cersetor ademenit si vede ca nu este cu putinta sa intri in pestera, Jafar afla care este secretul pentru a patrunde in Pestera magica.  Trebuie sa intre doar un suflet pur, un diamant in stare bruta. Filmul Aladin online 1992 subtitrat in limba romana.

Jasmine, este fiica sultanului, care fuge de la palat pentru ca s-a plictisit de viata si restrictiile de acolo si  se ascunde la piata lui Agrabah. Acolo ii cunoaste pe Aladin, sobolanul de strada si maimuta sa, Abu.  Cand Aladin este retinut pentru furt, Jasmine porunceste sa fie eliberat, dar Jafar o minte spunandu-i ca  acesta a fost executat.

Jafar il elibereaza pe Aladin si lampa fermecata film online si il duce la pestera magica, dar regula spunea sa nu atingi altceva din pestera decat lampa. Maimuta vrea sa fure un rubin, fapt ce atrage prabusirea pesterii.  Cei doi sunt in ultimul moment salvati de catre covorul fermecat care ii scoate la timp.  In timp ce Aladin restituie lampa cu pricina, Jafar a incercat sa il omoare, insa maimuta Abu il musca crunt si l-a salvat de baiat. Insa in lupta, cei 3 cad din nou in pestera, ramanand prinsi acolo.

In pestera Online Pokies, Aladin freaca lampa gasita si are marea surpriza de a vedea cum apare un duh care ii spune ca-si va indeplini 3 dorinte cu exceptia celor de crima, dragoste sau renastere a mortilor. Aladin si lampa fermecata dublat in romana il pacaleste pe duh sa ii elibereze din pestera fara a consuma vreo dorinta, dar ii promite duhului ca-l va elibera dupa epuizarea celor 3 dorinte.  Prima dorinta este de a deveni print pentru a o putea curta pe Jasmine.

Mai departe in filmul online Aladin in romana pentru copii din anul 1992, acesta se intoarce la palat exact cand Jafar incerca sa il pacaleasca pe Sultan pentru a se casatori cu printesa Jasmine. Cand Aladin intra in palat prezentandu-se ca si printul Ali, aceasta il respinge spunand ca este un impostor.  Acesta nu renunta la statutul de print si o duce pe Jasmine in plimbare cu covorul fermecat peste  ocean.  In timpul calatoriei, Jasmine descopera adevarata identitate a printului si cand isi da seama ca e Aladin ii cere acestuia explicatii pentru situatia in care se afla.  Cuplul se saruta si se intorc  acasa.

Ulterior, Aladin este capturat de Jafar si aruncat in ocean, dar este salvat de duh, asta fiind cea de-a doua dorinta a lui. Apoi se intoarce la palatsi il demasca pe Jafar aratand complotul pe care il pusese acesta la cale.  Dupa ce Jafar vede lampa in posesia lui Ali, isi da seama ca el este in realitate Aladin si ii fura lampa , devenind noul stapan al lampii.  Foloseste primele 2 dorinte pentru a deveni sultan . apoi il obliga pe sultan sa abdice si sa plece impreuna cu Jasmine, il demasca pe Aladin si il trimite pe un taram parasit.

Aladin trailer

Scrie-ti parerea despre Aladin sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. alex says:

    este un sait foarte frumos de desene animate

  2. iiasbgj says:

    mi-a placut foarte mult!

Numele Tau: 

Email: