Aladin si Regele Hotilor in Romana Online

Aladin si Regele Hotilor in Romana

Aladin si Regele Hotilor in Romana este un desen animat plin de aventura. Pe cand Aladin si printesa Jasmine se pregatesc pentru mariajul lor, baiatul reuseste sa recupereze un pumnal, singurul lucru lasat in urma de catre tatal sau, care si-a abandonat familia pe cand acesta era doar un mic copil. In timpul ceremoniei, acestia […]

Aladin si Regele Hotilor in Romana este un desen animat plin de aventura. Pe cand Aladin si printesa Jasmine se pregatesc pentru mariajul lor, baiatul reuseste sa recupereze un pumnal, singurul lucru lasat in urma de catre tatal sau, care si-a abandonat familia pe cand acesta era doar un mic copil. In timpul ceremoniei, acestia constata ca sunt tintele celor 40 de hoti faimosi condusi de catre un om pe nume Cassim, care este pe urma unei piese dintr-o comoara.

Aladin, Abu, Jasmin si duhul descopera Oracolul cautat de catre Cassim, si afla ca puterea acestuia este de a raspunde la absolut orice intrebare, dar o singura data pentru fiecare individ. Cand Iago intreaba accidental de ce hotii doresc acel lucru neaparat, oracolul spune ca acestia sunt in cautarea comorii cea mai de pret. Afland despre puterea Oracolului, Aladin devine din ce in ce mai curios cu privire la trecutul sau. Aceasta ii da de inteles ca toate acele intrebari isi pot gasi raspunsul chiar din gura tatalui sau, care este inca in viata spre surprinderea lui Aladin. Dupe putina incurajare din partea lui Jasmine, Aladin il intreaba pe oracol despre tatal sau care ii dezvaluie faptul ca acesta este printre cei 40 de hoti. Daca vreti sa vedeti trailerul online de la filmul pentru copii Aladin si Regele Hotilor in Romana, puteti face asta mai sus.

Aladin, impreuna cu Abu, Iago si Covorul Fermecat merge pe urma hotilor si da de ascunzatoarea lor – Muntele Sesame, unde descopera ca tatal sau este chiar Cassim. Desi el si Cassim au un discurs emotionant, dar scurt, Sa’Luk unul dintre hoti doreste sa-l pedepseasca pe baiat pentru ca a intrat in ascunzatoarea lor. Cassim, sugereaza insa sa participe la ritualul lor – acela de a lua locul altui hot din satra lor, prin lupta. Sa’luk se lupta cu Aladin, si acesta din urma abia reuseste sa scape cu viata dupa ce isi arunca oponentul de pe o stanca – tocmai in mare.

Mai departe in Regele Hotilor in Romana, Aladin este primit in banda de hoti, si Cassim ii spune de ce a trebuit sa-si lase in urma nevasta si copilul; pentru a gasi Mana lui Midas, un artefact puternic care poate transforma orice este atins cu el in aur. Cassim crede ca odata ce va obtine acel artefact se va putea intoarce la familia sa si va duce viata pe care o merita. Aladin il convinge pe Cassim sa se intoarca cu el in Agrabah si sa duca o viata onesta. La inceput reluctant, Cassim accepta cand Iago ii spune ca nunta lui Aladdin ar putea sansa lui de a pune mana pe Oracol.

Aladin si Regele Hotilor in Romana trailer

Scrie-ti parerea despre Aladin si Regele Hotilor in Romana sau semnaleaza o problema!


4 Comments

 1. despina says:

  acest film mi se potriveste mie si iubitului meu stefan+despi

 2. simona says:

  mie mi se pare ca acest desen pentru copii este frumos fiindca copiii s-au uitat la el

 3. estera says:

  desenele e super

 4. diandra says:

  super film !

Numele Tau: 

Email: