Alba ca Zapada desene animate in romana Online

Alba ca Zapada desene animate in romana

Alba ca Zapada si cei 7 pitici in romana online este o animatie produsa de Walt Disney, bazata pe basmul Fratilor Grimm. Acest film este primul film produs de cei dela Disney, este primul film color de animatie produs in America, fiind si primul lung metraj animat. Intr-un prolog introductiv, audientei I se povesteste ca […]

Alba ca Zapada si cei 7 pitici in romana online este o animatie produsa de Walt Disney, bazata pe basmul Fratilor Grimm. Acest film este primul film produs de cei dela Disney, este primul film color de animatie produs in America, fiind si primul lung metraj animat.

Intr-un prolog introductiv, audientei I se povesteste ca Alba ca Zapada este o printesa care locuieste cu mama ei vitrega , o femeie rea si vicleana care a ajuns regina dupa ce l-a vrajit pe tatal Albei ca Zapada, profitand de statutul de Regina dupa moartea acestuia. Aceasta a vea o obsesie in ceea ce priveste frumusetea sa si teama de a nu fi intrecuta de alta fata mai tanara.

Tocmai din aceasta obsesie, a pus-o pe Alba ca Zapada sa munceasca sa servitoare pentru a o speti si a o oropsi. In fiecare dimineata, Regina isi intreba oglinda fermecata “Oglinda,oglinjoara, cine e cea mai frumoasa din tara?” Timp de multi ani, oglinda nu arata alt chip decat al ei, dar intr-o dimineata ceva s-a schimbat iar in oglinda a aparut chipul frumoasei fiice vitrege a reginei. Din gelozie fata de furmusetea Albei ca Zapada, Regina a ordonat unui vanator sa ia fata si sa o duca in padure unde urma sa o ucida. Si ca dovada a sacrificiului, vanatorul trebuia sa ii aduca reginei inima fetei intr-o cutie de argint.

Neputand ucide un suflet atat de pur si un chip atat de frumos ca al Albei ca Zapada in romana, Vanatorul ii va drumul in padure dar o averizeaza sa nu se intoarca spunandu-I ca Regina o vrea moarta. In loc de inima fetei aceasta a ucid un porc mistret caruia i-a luat inima pentru a avea ce sa ii duca Reginei.

Infricosata si obosita de la cat a alergat prin padurea intunecata aceasta ajunge sa se imprieteneasca cu animalele padurii, care o insotesc printre ascunzisurile codrului intunecat. Astfel ajunge la casuta celor 7 pitici si nestiind despre ce e vorba, aceasta fiind si foarte obosita a adormit intr- un pat. Cand cei 7 pitici s-au intors de la mina, dimineata si au gasit frumoasa fata dormit in casutalor, au primit-o cu drag si au promis sa aiba grija de ea avand in vedere ca au laut si cunostinta de cine era si care era motivul pentru care se ascundea in padure. Fata s-a atasat repede de cei 7 pitici simpatici pe care ii ajuta la toate treburile care si pe care ii ngrijea ca si cum ar fi fratii ei.

Avand in vedere ca Regina isi intreba in fiecare dimineata care e cea mai frumoasa fata din tara, iar aceasta ii arata tot chipul fetei vitrege, a inteles ca vanatorul a incalcat ordinele pe care I le-a dat si a lasat-o in viata pe aceasta si si-a spus ca cea mai buna modalitate de a fi sigura ca Alba ca Zapada este moarta este de a o ucide cu mana ei.

A facut cateva vraji pentru a afla unde o gaseste, si dupa ce i-a dat de capat a mers sa o omoare. A folosit careva siretlicuri, dar ultimul dintre ele a parut sa aiba efect, ucigand-o cu un mar otravit pe Alba ca Zapada desene in romana. In timp ce cei 7 pitici online ii carau sicriul unul dintre ei s-a impiedicat si in hopul creat, bucata de mar din gatul printesei a sarit, aceasta respirand din nou. Norocul face ca exact atunci prinpaduce trecea un Print cu alaiul sau, care se indragosteste de preafrumoasa fata.

Alba ca Zapada desene animate in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Alba ca Zapada desene animate in romana sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. violeta says:

    bun film imi aduce aminte pe cand eram ieu copil

Numele Tau: 

Email: