Alba ca Zapada in Romana Online

Alba ca Zapada in Romana

Alba ca Zapada in romana si Snow White in engleza este un personaj fictiv si principalul personaj in primul desen animat lansat de catre cei de la Walt Disney in anul 1937 si care se cheama Alba ca Zapada si Cei 7 Pitici. Alba ca Zapada este o printesa de 14 ani, cu parul scurt [...]Alba ca Zapada in romana si Snow White in engleza este un personaj fictiv si principalul personaj in primul desen animat lansat de catre cei de la Walt Disney in anul 1937 si care se cheama Alba ca Zapada si Cei 7 Pitici.

Alba ca Zapada este o printesa de 14 ani, cu parul scurt si negru, cu buzele rosii ca un trandafir si cu pielea alba ca zapada. Ochii ei sunt caprui. Alba ca Zapada este o tanara foarte gentila. Aceasta vede intotdeauna paharul umplut pe jumatate si nu isi pierde speranta pentru un final fericit.

Marea noastra majoritate stie despre povestea printesei, dar pentru cei care nu stiu, am sa scriu un mic rezumat. A fost odata un rege si o regina si acestia nu aveau copii. Dorinta lor a fost atat de mare, incat regina a fost binecuvantata si a ramas insarcinata. A dat nastere unei fetite pe care a numit-o Alba ca Zapada. Din pacate regina moare la nasterea fetei, iar regele nu s-a putut bucura deloc de aceasta situatie. Trailerul de la filmul Alba ca Zapada in romana si cei 7 pitici poate fi urmarit mai sus.

Dupa un timp, regele se casatoreste cu o femeie frumoasa, care din pacate se dovedeste a fi o vrajitoare vicleana care a avut doar intentia de a pune mana pe putere. Asa ca dupa moartea regelui, Regina cea Rea si-a dat arama pe fata. Marele interes al acestei vrajitori este ca ea sa fie cea mai frumoasa, asa ca isi intreba oglinda magica in fiecare zi – “Cine este cea mai frumoasa dintre toate”. Pentru mai multi ani, oglinda a dat acelasi raspuns si regina dormea linistita, chiar daca in regatul ei era haos, iar alba ca zapada era tinuta ca o prizoniera.

Insa, intr-o zi, oglinda ii spune Reginei ca cea mai frumoasa este Alba ca Zapada. Regina, geloasa, ii ordona unui vanator sa o ia pe fata in padure, sa o omoare si sa-i aduca inima. Vanatorul se duce cu fata in padure, dar inima nu il lasa sa o omoare pe fata. Acesta isi cere iertare de la Alba ca Zapada in romana online, si ii spune planul mamei sale vitregi, iar apoi ii cere sa fuga si sa nu se mai intoarca niciodata. Vanatorul ucide un porc si ii duce inima acestuia reginei, pacalind-o ca a ucis-o pe fata.

Aflata in inima padurii, speriata si infrigurata, printesa ajunge la o cabana. Acolo gaseste 7 scaune mici, 7 paturi mici si fata incepe sa creada ca este casa a 7 copii orfani. Dar mai acusi aflam ca defapt acolo traiesc 7 pitici adulti. Intorcandu-se acasa acestia sunt surprinsi cand gasesc curatenie si isi dau seama ca in casa se afla un intrus. Piticii o gasesc pe Alba ca Zapada in romana dormind sus in trei din paturile lor. Fata se trezeste si face cunostiinta cu acestia, si cu totii sunt bucurosi ca au intalnit-o devreme ce afla ca aceasta stie sa gateasca si sa cante frumos.

Regina afla ca Alba ca Zapada este inca in viata, de la oglinda ei care ii spune ca tot fata este cea mai frumoasa.

One Comment

  1. Turosu Rodica Maria says:

    este foarte frumos acest desen

Posteaza comentariul tau despre acest film pentru copii!

Numele Tau: 

Email: