Alice in Tara Minunilor Film Online

Alice in Tara Minunilor Film

Alice in Tara Minunilor film dublat in romana online este un desen animat pentru copii produs de prima data de cei de la Disney si care se bazeaza pe povestea lui Lewis Carroll, avand acelasi nume. Povestea incepe cu Alice care sta pe o banca impreuna cu sora ei. Vede un iepure cu ceas si il […]

Alice in Tara Minunilor film dublat in romana online este un desen animat pentru copii produs de prima data de cei de la Disney si care se bazeaza pe povestea lui Lewis Carroll, avand acelasi nume. Povestea incepe cu Alice care sta pe o banca impreuna cu sora ei. Vede un iepure cu ceas si il urmareste pana intr-o vizuina. Ajunge intr-o incapre cu o masa pe care sa afla o cheie care deschide o usa catre o gradina superba, insa este prea mare pentru a putea intra.

Alice bea dintr-o sticluta si se face mica, insa uita cheia pe masa. Mananca niste cozonac, insa devine prea mare, nu mai incape si incepe sa planga. Apare din nou Iepurele Alb si, facandu-i-se fica de ea, isi scapa evantaiul si manusile albe. Alice va folosi o manusa si evantaiul.
Se face din nou mica, atat de mica incat va inota in lacrimile sale. Apoi, intalneste un soarece cu ajutorul caruia va ajunge la un mal. Vezi mai multe informatii despre desenul animat pentru copii Alice in Tara Minunilor film dublat in romana online

Iepurele Alb o confunda cu una din servitoarele sale si o trimite sa-i aduca un evantai si o pereche de manusi albe de acasa. Alice, fata din tara minunilor va intra in casa si va mananca niste cozonac, care o face sa creasca din nou, pana cand nu mai incape in camera. Vazand ca ii explodeaza casa, Iepurele trimite un servitor, pe soparla Bill, sa verifice pe cosul casei ce se intampla, insa Alice online il arunca afara.

Mai departe in acest film online subtitrat in romana, iepurele si servitorii incep sa arunce cu pietre, care se transforma in bucati de cozonac, care o micsoreaza in cele din urma Pokies pe Alice din tara Minunilor. Aceasta iese din casa si se indreapta spre o pasune unde intalneste un catel urias si apoi o ciuperca mare, pe care sta o omida.

Alice ia o bucata din amandoua partile si merge mai departe. Cand  ajunge la casa Ducesei, unde bucatareasa pune foarte mult piper in mancare, Ducesa si copilul ei care arata ca un purcel, stranutau continuu. Ducesa este chemata  de Regina sa joace croquet si ii arunca lui Alice copilul. Cand acesta se transforma in porc, Alice ii da drumul in padure. Alice pleaca de la Palat, dupa cateva altercatii cu Ducesa. si Regina.

Apare pisica Chesire pe o ramura de copac si o indruma pe Alice in Tara Minunilor, spunandu-i ca intr-o parte locuieste Iepurele de Martie, iar in cealalta Palarierul, amandoi nebuni. Alice porneste spre casa Iepurelui de Martie, unde acesta lua ceaiul cu Palarierul si cu Harciogul. Acestia sunt plictisitori, iar Palarierul este chiar nepoliticos.

Alice paraseste masa si intra intr-o scorbura de copac care o duce inapoi in sala cea mare cu masuta. De data aceasta Alice nu uita cheia si intra in gradina superba, unde vede niste slujitori in forma de carti de joc care vopseau o tufa de trandafiri.

Vine alaiul regal si Alice in Tara Minunilor film dublat in romana online face cunostiinta cu Regele si Regina. Aceasta o invita sa joace croquet alaturi de ea. Jocul este insa lipsit de reguli, fiind un haos total, asa ca Alice vorbeste cu pisica Chesire al carei cap tocmai apare pe cer. Regele intra in discutie, insa pisica refuza sa-i sarute mana. Regina ordona sa i se taie capul, precum si celorlalti jucatori; cu exceptia lui Alice.

Este un desen animat minunat, aparut in anul 1951!

Alice in Tara Minunilor Film trailer

Scrie-ti parerea despre Alice in Tara Minunilor Film sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. maria says:

    este tare filmul

Numele Tau: 

Email: