Anastasia Online

Anastasia

Anastasia online este un desen animat dublat in romana, un musical produs si regizat de Don Bluth si Gary Goldman. Este primul musical animat lansat de cei de la Fox Animation Studios. Tarul Rusiei din anul 1916, organizeaza un bal la Palatul Catherine, pentru a celebra trei decenii de existenta a dinastiei la tron. Mama […]

Anastasia online este un desen animat dublat in romana, un musical produs si regizat de Don Bluth si Gary Goldman. Este primul musical animat lansat de cei de la Fox Animation Studios. Tarul Rusiei din anul 1916, organizeaza un bal la Palatul Catherine, pentru a celebra trei decenii de existenta a dinastiei la tron. Mama sa vine in vizita din Franta, de la Paris , si ii aduce cadou nepoatei ei de 8 ani, un lantisor cu inscriptia “Impreuna in Paris” si o cutiuta muzicala, Marea Ducesa Anastasia.

Balul este brusc intrerupt de Rasputin , un vrajitor are a fost alungat de la curte pentru tradare. Rasputin si-a vandut atunci sufletul in schimbul unor practici nereligioase, pe care le-a folosit pentru a ataca familia Tarului , prin pornirea unei revolte impotriva familiei principiare care este obligata sa fuga din palat. Singurele care reusesc sa scape sunt Anastasia si Marie, datorita unui tanar servtor pe nume Dimitri , care le arata o iesire printr-un pasaj secret din camera Anastasiei. Cele doua reusesc sa fuga inspre un tren in miscare, dar doar Marie reuseste sa sara in tren, Anastasia- film dublat, lovindu-se la cap iin timp ce incerca sa se prinda de bunica ei pentru a urca in tren. Filmul Anastasia online dublat in limba romana

10 ani mai tarziu, Rusia este sub influenta regimului comunist, iar Marie ofera recompensa de 5 milioane de ruble celui ce i-o aduce inapoi teafara si nevatamata pe nepoata ei. Dimitri, si prietenul sau cauta o fata care sa semene cu Anastasia , pe care sa i-o prezinte Mariei si sa se dea drept nepoata ei. In alt colt de loc din desenele animate in romana – Anastasia, care acum isi spune Anya, deoarece si-a pierdut memoria de la lovitura la cap, pe cand incerca sa fuga cu bunica ei, paraseste un orfelinat in care a crescut pana la varsta de 18 ani.

Ea a refuzat un loc de munca in St. Petersburg deoarece sentimentul din interiorul ei, o impulsiona sa isi caute familia la Paris, asa cum scris pe lantisorul pe care il avea la gat dar despre care nu stia nimic altceva. Din intamplare ea se intalneste cu cei doi care cautau pe cineva sa ii prezinte Mariei. Asemanarea fetei cu preafrumoasa Anastasia gratis online, era izbitoare de aceea au considerat ca este ideala.

In timp ce o invatau toate raspunsurile la ceea ce ar fi putut sa o intrebe femeile, la prezentare, Anastasia si-a amintit de Dimitri, despre cum a salvat-o pe ea si pe bunica ei, in noaptea balului, prin pasajul secret al camerei ei.
Intre timp in Anastasia desene animate in romana, Dimitri se indragosteste de Anastasia, si va face tot ce ii sta in putinta sa o convinga pe bunica ei, Marie, ca ea este adevarata mostenitoare a imperiului Romanov.

Anastasia trailer

Scrie-ti parerea despre Anastasia sau semnaleaza o problema!


6 Comments

 1. patricia says:

  imi place

 2. maria says:

  e super! eu dansez VALS DIANEZ ca sunt la dansuri! pe muzica aceasta sa stiti! cand dansez a simt ca sunt ANASTASIA! SPER SA DANSATIS SI VOI AAAAA STATI NU PLECATI VA RECOMAD. PUPICI

 3. Ioana says:

  superb

 4. manic.emanuela says:

  cele mai tari desene au fost de nedescris le ador :)))))

 5. mia says:

  e dragut liliacul ala mic si chel

 6. imperial says:

  super!

Numele Tau: 

Email: