Avioane Disney desene online subtitrate Online

Avioane Disney desene online subtitrate

Avioane online subtitrat in romana este un desen animat produs si lansat de catre Disney. Dusty Crophopper este un avion folosit in agricultura – el imprastia pesticide si ingrasamant, dar visul sau este de a participa la curse. Insa, visele sale sunt sabotate de catre seful saul, Leadbottom si de catre mecanicul Dottie; dar primeste […]

Avioane online subtitrat in romana este un desen animat produs si lansat de catre Disney. Dusty Crophopper este un avion folosit in agricultura – el imprastia pesticide si ingrasamant, dar visul sau este de a participa la curse. Insa, visele sale sunt sabotate de catre seful saul, Leadbottom si de catre mecanicul Dottie; dar primeste suport de la prietenul sau Chug – camionul.

Dusty si Chug se antreaneza pentru ua trece de calificarile pentru cursa Wings Across. Cu o noapte inainte de calificari, Dusty il roaga pe un vechi prieten – un avion militar al marinei pe nume Skipper Riley sa il invete sa zboare foarte bine, dar Skipper refuza. Dusty ajunge la curse, si desi publicul in tachineaza pentru ca este un avion ce ar trebui sa-si vada de recolte, el reuseste totusi sa-i impresioneze cu manevrele sale bine executate si foarte impresionante. Din pacate, acesta ia doar locul 6 si nu se califica pe mai departe. Filmul Avioane online subtitrat in romana este un film pentru copii de aventura.

Cateva zile mai tarziu, un reprezentat al concursului il viziteaza pe Dusty si il anunta ca este acum pe locul 5, din cauza ca cel dinaintea sa a fost prins folosind un combustibil ilegal – lucru care l-a descalificat.

Mai tarziu in acea dimineata, Skipper ii face o vizita lui Dusty si incearca sa-l convinga sa se lase de cursele de avioane – dar Dusty ii explica ca doreste sa se convinga ca este mai mult decat un avion agricol. Vazand determinarea lui Dusty, Skipper se decide sa-i fie mentor si sa-l antreneze astfel incat sa prinda si mai multa viteza, dar si agilitate.

In timpul antrenamentelor din desenele animate online – Avioane, Dusty recunoaste ca ii este frica de inaltimi mari. In ciuda acestui lucru, antrenamentul lor continua si la terminarea sa, Dusty o ia usor inspre aeroportul John F. Kennedy unde are loc o intalnire cu participantii de la concurs.

Aici el gaseste un adevarat prieten in persoana lui El Chupacabra – un avion de curse mexican, foarte excentric de felul sau, dar loial. Acesta din urma se indragosteste de frumoasa participanta Rochelle, dar care nu pare sa fie prea interesata. Si ca in toate concursurile cu avioane 2013, Dusty isi gaseste si rivalul – arogantul si rau Ripslinger – cel care a castigat de 3 ori la rand acest concurs.

Avioane Disney desene online subtitrate trailer

Scrie-ti parerea despre Avioane Disney desene online subtitrate sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. dani says:

    cel mai prost film din lume

Numele Tau: 

Email: