Balto in Romana Online

Balto in Romana

Balto in romana este un desen animat ce poate fi vizionat online de catre orice copil si este bazat pe o poveste reala. In timp ce se plimba prin Central Park, o femeie in varsta, incepe sa-i spuna nepoatei sale o poveste. In anul 1925, balto – o corcitura lup-caine, nu este vazuta bine nici […]

Balto in romana este un desen animat ce poate fi vizionat online de catre orice copil si este bazat pe o poveste reala. In timp ce se plimba prin Central Park, o femeie in varsta, incepe sa-i spuna nepoatei sale o poveste. In anul 1925, balto – o corcitura lup-caine, nu este vazuta bine nici de catre oameni si nici de catre alti caini din orasul Nome.

Balto este un spirit liber, si un aventuriei; este un suflet rebel si nu se are decat pe sine. Singurii sai prieteni sunt Boris, o gasca ruseasca, Muk si Luk – doi ursi polari. Boris si Balto traiesc pe un vapor aflat pe mal, in timp ce Muk si Luk sunt vizitatori ocazionali. Trailerul poate fi vazut online si sa ne spuneti ce parere ati avut despre Balto, desenul animat subtitrat in romana.

Intr-o zi, o cursa de caini are loc. Una dintre echipe este condusa de catre Steele – un husky siberian feroce si foarte mandru. Boris si Balto sunt in Nome si se uita la aceste intreceri. In timp ce astepta ca echipele sa ajunga, Balto vede o tanara fata pe nume Rody si pe catelusul ei, o femela husky pe nume Jenna. Privirea lui Balto este imediat furata si cand Rosy isi pierde palaria in vant, acesta ii intrece pe ceilalti caini aflati in cursa pentru a o prinde. Dar cand ii duce palaria inapoi lui Rosy, tatal fetei nu o lasa sa se apropie de el, crezand ca ar putea fi periculos. Boris si Balto pleaca din oras, dar nu inainte de a fi hartuiti de catre Steele si prietenii acestuia Kaltag, Nikki si Star.

In acea noapte acest desen animat online, Rosy si alti copii se inbolnavesc. Pe cand Jenna se uita ingrijorata pe fereastra spitalului, Balto apare si o duce cu un etaj mai jos, unde il privesc pe doctorul care da diagnosticul – difterie. Deoarece multi alti copii din oras s-au inbolnavit din aceeasi cauza, doctorul a ramas fara antitoxina. Jenna este trista si Balto crede ca nu trebuia sa o duca jos. Steele apare si incearca sa o cucereasca pe Jenna cu niste mancare pe care a furat-o de la macelar, dar aceasta il fugareste in stilu’i caracteristic. Ei bine, daca vreti sa stiti cum se termina filmul pentru copii Balto subtitrat in limba romana va trebui sa va uitati la film. Nu uitati sa ne scrieti si noua daca v-a placut!7 Comments

 1. crina moldovan says:

  e super frumos

 2. cristi em says:

  super

 3. ciobanu ramona says:

  ne-a impresionat foarte tare, e super filmul

 4. elena says:

  e tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

 5. dumitrache silvia says:

  e super

 6. Iulian Serbana says:

  frumos merita vazut

Numele Tau: 

Email: