Bambi 2 Dublat in Romana Online

Bambi 2 Dublat in Romana

Bambi 2 Dublat in Romana este un desen animat a carei actiuni incepe la scurt timp dupa moartea mamei lui Bambi. Dupa ce si-a condus fiul acasa si in siguranta, tatal lui Bambi, marele print al padurii, se confeseaza Bufnitei, avand sentimentul ca nu are timp sa-si faca datoria de data si ii cere ajutorul […]

Bambi 2 Dublat in Romana este un desen animat a carei actiuni incepe la scurt timp dupa moartea mamei lui Bambi. Dupa ce si-a condus fiul acasa si in siguranta, tatal lui Bambi, marele print al padurii, se confeseaza Bufnitei, avand sentimentul ca nu are timp sa-si faca datoria de data si ii cere ajutorul pentru a-i gasi o caprioara care sa-l adopte pe Bambi 2. Bufnita este de acor si pleaca in cautare.

A doua zi, Bambi este invitata de catre porcii mistreti pentru a participa la festivalul anual. La acest festival isi face aparitia si un tap tanar pe nume Ronno si care se lauda pentru faptul ca nu-i este frica de vanatori, iar apoi il provoaca pe Bambi. Dar, apar parintii acestor copii, si conflictul este intrerupt, iar Bambi ramane singur, avand timp sa-si planga mama. Dupa ce viseaza cum ca mama sa a inviat, el este trezit de catre tipatul unei caprioare provocat de catre un vanator si este atras intr-o capcana – pe un camp deschis si inverzit – crezand ca l-ar putea strica mama lui. Din pacate, acesta ramana stana de piatra cand este asaltat de catre niste caini de vanatoare. Din fericire, isi face aparitia marele Print si il fugareste pe caini si care il cearta pe fiul sau ca nu a fugit sa se salveze. Bambi 2 Dublat in Romana realizeaza intr-un final ca mama sa nu se va mai intoarce vreodata si noul tel al sau este de a deveni la fel de brav ca tatal sau, stiind ca intr-o zi va trebui sa-i ia locul.

Thumper si Flower il ajuta pe Bambi sa-si atinga telul, invatandu-l cum sa-si alunge friica. In timp ce radeau si glumea, pe spatele lui Bambi sare un arici care il cearta pe acesta ca a calcat pe teritoriul sau. Mai apare si Ronno care il ia la rost pentru incidentul care se petrecuse cu ceva timp in urma si toate acestea il cam fac de ras in fata lui Faline, iubirea ascunsa a lui Bambi.

Bambi 2 reuseste sa scape intr-un final de Ronno cicalitorul si sare peste niste stanci abrupte, lucru pe care il vede si tatal sau si ajunge sa-l felicite pentru forta de care da dovata. Bambi 2 Dublat in Romana este incurajat sa continue cu antrenamentul sau, si marele print al padurii incepe sa petreaca mai mult timp pretios cu fiul sau. Dar, pe masura ce acestia doi ajung sa fie mai atasati unul de celalalt, Bufnita le face cunostiinta celor doi cu o caprioara pe nume Mena. Daca ati citit pana aici, inseamna ca merita sa vedeti intregul film si sa ne spuneti si noua parerea si ce se intampla mai departe.

Bambi 2 Dublat in Romana trailer

Scrie-ti parerea despre Bambi 2 Dublat in Romana sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. estera says:

    e tar4eeeeeeeeeeeeeeeeeee

  2. Malina says:

    E super tare!

Numele Tau: 

Email: