Battle for Terra Online

Battle for Terra

Battle for Terra online subtitrat din anul 2007 ii are ca personaje principale pe Male si pe Senn – tineri extraterestri care traiesc pe Pamant, o planeta din sistemul Calea Lactee. Terra este o planeta plina de pace cu mici creaturi extraterestre cu o civilizatie semi-avansata. Intr-o zi oarecare, un obiect misterios si imens se […]

Battle for Terra online subtitrat din anul 2007 ii are ca personaje principale pe Male si pe Senn – tineri extraterestri care traiesc pe Pamant, o planeta din sistemul Calea Lactee. Terra este o planeta plina de pace cu mici creaturi extraterestre cu o civilizatie semi-avansata.

Intr-o zi oarecare, un obiect misterios si imens se interpune intre planeta si soare, lucru care le starneste interesul micilor omuleti. Dar, deoarece dezvoltarea de noi tehnologii a fost interzisa, micii locuitori nu pot sa se uite mai atent la obiectul imens de pe cer. Trailerul de la filmul pentru copii Battle for Terra online cu subtitrare in romana poate fi vizionat mai sus.

Mala, care este foarte inventiva de felul ei, incalca regulile comunitatii si construieste un telescop, pe care il ia afara si il foloseste pentru a se uita la obiectul cu pricina. Aceasta observa obiecte mai mici care se dovedesc a fi nave spatiale. Aceasta se intoarce in oras si constata ca poporul ei a inceput sa fie rapit.

Dupa o altercatie cu o nava in Battle for Terra online din 2007, aceasta reuseste sa faca ca aceasta sa se prabuseasca, iar mai apoi salveaza viata pilotului, care se pare ca este un om – ofiterul Jim Stanton. Dupa ce robotul personal al locotenentului o avertizeaza pe Mala ca acesta va muri fara oxigen, aceasta creaza un generator si il instaleaza intr-un cort unde omul poate sa respire in voie.

Robotul ii dezvaluie lui Mala ca misteriosul obiect este o nava numita Arca, care are la bord oameni de pe Pamant. Se pare ca niste ciocniri violente au avut loc intre oameni si o parte dintre ei au decis sa calatoreasca departe in cautarea unei noi lumi si astfel a inceput Battle for Terra in romana.

Suntem cu totii curiosi ce se va intampla pana la finalul acestui desen animat online pentru copii. Va rugam sa ne lasati cateva comentarii cu privire la final si o impresie generala ar fi binevenita!

Battle for Terra trailer

Scrie-ti parerea despre Battle for Terra sau semnaleaza o problema!


Numele Tau: 

Email: