Beethoven film online subtitrat Online

Beethoven film online subtitrat

Beethoven este un film online in romana pentru copii de comedie. Filmul se deschide cu un catel din rasa Saint Bernard, care este furat impreuna cu alti catei, dintr-un magazin de animale, de catre doi hoti pe nume Vernon si Harvey. Catelusul reuseste sa scape de hoti si dupa ce intalneste un caine, el se […]

Beethoven este un film online in romana pentru copii de comedie. Filmul se deschide cu un catel din rasa Saint Bernard, care este furat impreuna cu alti catei, dintr-un magazin de animale, de catre doi hoti pe nume Vernon si Harvey. Catelusul reuseste sa scape de hoti si dupa ce intalneste un caine, el se furiseaza in casa familiei Newton.

Filmul Beethoven online subtitrat in limba romana este un film cu animale care merita vizionat impreuna cu familia.

Cainele se urca in patul unei fetite si incepe sa o linga, iar aceasta se trezeste din somn. Fata este foarte surprinsa ca a fost trezita de un caine si spune ca i s-a implinit un vis. Barbatul familie, George, nu isi doreste responsabilitatea de a creste un caine, dar sotia sa Alice si copii lui il conving contrariul. Incercand sa gaseasca un nume pentru noul lor caine, fata cea mica pune o piesa a lui Ludwig ban Beethoven, mai precis simfonia a 5-a, iar cainele incepe sa cante si el. Va puteti da singuri seama de ce a fost botezat cu numele de Beethoven.

George este mereu atent asupra lui Beethoven, dar are mai mult un spirit critic asupra cainelui, insa familia devine din ce in ce mai atasata de el. In primul rand, Beethoven ii ajuta pe copii sa-si rezolve probleme prin diferite metode – ii alunga pe batausii care incercau sa ii faca rau lui Ted; o ajuta pe fata cea mare Ryce sa intre in discutie cu un baiat pe care il place, si chiar ii salveaza viata lui Emily cand aceasta cade in piscina. Iubitorii de animale pot primi o portie buna de comedie de la filmul Beethoven online in romana.

Dar, George devine cam gelos pe acest caine, care are parte de atata afectiune, iar el se simte atat de neglijat. Pana la urma sangele i se urca la cap, cand Beethoven ii strica un gratar pe care George l-a organizat cu prilejul unei oportunitati pentru firma sa.

Familia il duce pe Beethoven la un veterinar din localitate, pentru un examen de rutina. Familia nu stie despre faptul ca Varnick, doctorul, este implicat in experimente ilegale asupra animalelor, si ca el este cel care de obicei ii angajeaza pe Vernon si Harvey pentru diferite misiuni.

Beethoven film online subtitrat trailer

Scrie-ti parerea despre Beethoven film online subtitrat sau semnaleaza o problema!


Numele Tau: 

Email: