Busola de Aur online subtitrat gratis Online

Busola de Aur online subtitrat gratis

Busola de aur online subtitrat gratis in limba romana, sau cu titlul original The Golden Compass este un film de fantezie a carei actiuni este plasata intr-o lume unde sufletul unei persoane sta in afara corpului sau; intr-o forma din regnul animal numit Daemon. Lyra Belacqua, o orfana a colegiului Jordan impreuna cu daemonul sau […]

Busola de aur online subtitrat gratis in limba romana, sau cu titlul original The Golden Compass este un film de fantezie a carei actiuni este plasata intr-o lume unde sufletul unei persoane sta in afara corpului sau; intr-o forma din regnul animal numit Daemon.

Lyra Belacqua, o orfana a colegiului Jordan impreuna cu daemonul sau Pantalaimon, imprastie povesti despre Gobbleri, despre care ea si prietenii ei cred ca fura copii. Fortata sa se ascunda in dulap, Lyra afla ca unchiul ei – Lordul Asriel este pe cale sa faca o propunere scolarilor de la colegiul Jordan si maestrului acestuia.

Asriel prezinta dovezi cum ca particule numite “Praf” exista. Peste obiectiile unora, colegiul finanteaza expeditia lui Asriel catre nord, pentru a investiga aceste particule. Aceste crede ca originea lor provine dintr-un univers paralel si ca intra in corpul unei persoane prin daemonul lor. Trailerul de la filmul busola de aur online subtitrat gratis in limba romana poate fi vizionat mai sus.

La cina, Lyra il intalneste pe domnul Coulter, care insita sa o ia pe aceasta cu el, ca asistent. Inainte ca Lyra sa plece, maestrul colegiului ii lasa in mana singurul alethiometru care mai exista – o busola de aur sau in engleza – the golden compass online. Acest dispozitiv, ii spune el, ii dezvaluie adevarul. Magisteriumul le-a distrus pe toate celelalte; si o avertizeaza sa nu mai spuna nimanui ca il detine. Lyra accepta cadoul, promitand ca il va tine ascuns.

La casa domnului Coulter, Lyra mentioneaza cuvantul praf spatial si acesta o avertizeaza sa nu mai mentioneze despre acest lucru vreodata. Lyra refuza sa isi lase bagajul de mana caci in el se afla busola de aur. Daemonul domnului Coulter il ataca pe Pan, si Lyra cedeaza. Mai departa in The Golden Compass online in romana, dupa ce ascunde busola de aur sub perna, Lyra se Pan se duc sa inspecteze camera secreta a lui Coulter, unde descopera ca acesta este chiar seful Gobblerilor, care tot au rapit copii.

Busola de Aur online subtitrat gratis trailer

Scrie-ti parerea despre Busola de Aur online subtitrat gratis sau semnaleaza o problema!


9 Comments

 1. marabela says:

  super filmul

 2. ramona says:

  filmul este frumos dar nu este bun sfarsitul defapt nici nu prtea are sfarsit trebuia sa se intample ceva ca de exemplu sa-si gaseasca tatal nu stiu nu sunt regizoare dar trebuia sa aiba un final cu mai mult sens

 3. costel says:

  este cel mai tare film din lume pe ca
  re lam
  vazut
  vreo date
  are
  niste
  argumente frumoase

 4. marian says:

  ai perfecta dreptate ramona,eu am avut inpresia ca e mai multe parti,dar e sau!

 5. Lizeta says:

  Interesanta povestea aceasta si originala.Mai rar povesti care nu se inspira din alte povesti.Cred ca merita si partea a doua si a treia si in felul acesta vom avea si un final.

 6. iasmina says:

  ce a fost asta?
  nu am inteles sfarsitul deloc.

 7. isabela maria says:

  Urmeaza si partea a 2!!De asta nu are sfarst!!1

 8. isabela maria says:

  Urmeaza si partea a 2!!De asta nu are sfarst!!

 9. ionela says:

  Forte tare filmul dar mia placut mai mult narnia si apropo vreau si eu un demon ca lui Lyra forte buna treaba cel care a facut acest film poate o sa joc si eu în filme de cenul asta pentru ca vreausa devin actrița ;-):-):-o:-DB-)<3:-*

Numele Tau: 

Email: