Cars 2 Online

Cars 2

Cars 2 online dublat in romana este o comedie animata pentru copii, ce adauga un pic de sare si piper primei parti Cars, dar foloseste aceleasi personaje acum pentru o actiune secreta, de genul celor de spionaj din filmele de actiune, rezultatul fiind un film pentru copii. Un film plin de haz si momente frumoase […]

Cars 2 online dublat in romana este o comedie animata pentru copii, ce adauga un pic de sare si piper primei parti Cars, dar foloseste aceleasi personaje acum pentru o actiune secreta, de genul celor de spionaj din filmele de actiune, rezultatul fiind un film pentru copii. Un film plin de haz si momente frumoase dar si suspans si actiune care merita vazut mai ales daca v-ati atasat de Fulger Mcqueen, Bucsa si restul masinilor din Valea Radiator.

Actiunea incepe de data asta prin prezentarea unui agent secret pe nume Finn McMissile, care se infiltreaza in reteaua unor mari magari din lumea petroliera. Acesta este prins, si pentru a masca escrocheria si a scapa cu viata si cu dovezile pe care le gasise isi insceneaza moartea. Desi castigase cea de-a patra Cupa Piston, Fulger McQueen nu sta pe ganduri atunci cand aude de organizarea unei curse intr-o competitie numita World Grand Prix. Aceasta cursa din filmul Cars dublat in romana era organizata pentru ase promova un nou combustibil bio numit Allinol, iar compania producatoare este cea care sponsoriza cursa pentru a se lansa pe piata biocombustibililor. Impreuna cu Fulger McQueen va merge la Tokio si Bucsa, bunul prieten din Valea Radiator. Filmul Cars 2 online dublat in limba romana este foarte bun pentru toti copii!

Cei doi agenti care trebuiau sa ia contact cu agentul ce se daduse mort, pentru a lua dovezile compromitatoare de la el, l-au confundat pe Bucsa cu agentul pe care il cautau si de aici incepe toata aventura. Dar nu doar agentii care la-u confundat il cautau acum pe Bucsa din Cars 2 ci si cei de la care furase informatii Finn, deoarece consderau ca aspectul sau este datorat unei deghizari exagerate.

Bucsa isi da seama ca agentii sunt in pericol in filmul Cars 2, si incercand sa ii salveze de la a fi capturati ii da indicatii eronate lui Fulger McQueen in timpul competitiei si acesta ve pierde prima cursa. Urmeaza o disputa intre cei doi prieteni, dar Bucsa nu ii poate spune lui McQueen care este adevarata situatie, pentru ca il va atrage si pe el in povestea cu spionajul si oricum nu credea ca acesta mai are incredere incat sa il creada daca ii va spune o astfel de istorie. Situatia devine destul de tensionata in filmul Cars 2 online dublat in limba romana cand in peisaj apare o bomba pe care Bucsa o va detona, dar I stilul acracteristic, mai mult fara sa isi dea seama de ce face decat sa fie cat de cat constient, avand in vedere ca el a inteles desre ce a fost vorba abia dupa ce dezamorsase dispozitivul explozibil.

Ca si recompensa pentru fapta sa eroica din acest film in romana, Bucsa primeste distinctia de cavaler de Onoare de la Regina, in Cars 2 dublat si se intoarce acasa cu prietenii sai, unde vor fi ei cei care vor organiza un Grand Prix neoficial impreuna cu toti participantii de la Tokio. In ceea ce priveste activitatea de spionaj pe care a intreprins-o mai mult fara sa isid ea seama de ce face, Bucsa este lasat sa pastreze cele cateva accesorii acre i-au fost atasate in timpul operatiunii de salvare. Dintre toate aceste nebunii cu acre Bucsa era acum tunat cel mai mult ii place “Deghizatorul” .

Cars 2 trailer

Scrie-ti parerea despre Cars 2 sau semnaleaza o problema!


6 Comments

 1. @nDrEuTzZzu says:

  Very nice this movie

 2. florin says:

  filmul acesta e atat de frumos de imi viine sa zbor cel mai frumos film:)

 3. vali says:

  filmul asta e preferatul baiatului meu de 2 ani jumate!a invatat aproape toate replicile din el!super film!

 4. luca says:

  filmul acesta este cel mai tare din lumea filmelor

 5. Emanuel Pintilie says:

  e super belea.

 6. andrei says:

  tare super e belea

Numele Tau: 

Email: