Cars online dublat in romana Online

Cars online dublat in romana

Cars este o comedie animata, un film online pentru copii dublat in romana, avand ca personaje o serie de masini cu ocupatii din cele mai diverse, iar actiunea si viata acestora se desfasoara in Valea Radiator. Povestea incepe cu cea din urma cursa pentru Cupa Piston, care are loc intre veteranul si binecunoscutul Strip, alergatorul […]

Cars este o comedie animata, un film online pentru copii dublat in romana, avand ca personaje o serie de masini cu ocupatii din cele mai diverse, iar actiunea si viata acestora se desfasoara in Valea Radiator. Povestea incepe cu cea din urma cursa pentru Cupa Piston, care are loc intre veteranul si binecunoscutul Strip, alergatorul de mare viteza Chuck Hicks si vitezomanul Fulger McQueen. Cursa care va avea loc la Los Angeles este sansa lui Fulger McQueen.

In drum spre Los Angeles, McQueen il forteaza pe Mack din Cars online, tirul ce il transporta sa conduca toata noaptea, ceea ce a facut ca intr-un moment de neatentie sa adoarma, iar ca urmare a momentului de motaiala sa il piarda de Fulger McQueen din masina, acesta alunecand din masina pe sosea. Cand s-a trezit era in mijlocul traficului si a ajuns pana in Valea Radiatorului, unde a fost initial arestat pentru purtare nepotrivita. Nici macar nu si-a dat seama ce a facut si cat a mers in cautarea lui Mack pana a ajuns langa acele masini vechi si uleioase diin Valea Radiatorului. Filmul Cars online dublat in limba romana este un film special pentru copii!

Judecatorul orasului, dupa ce l-a arestat l-a sfatuit sa paraseasca cat mai repede orasul, dar avocata de acolo, o frumusete de masina pe nume Sally i-a spus ca cel mai bine ar fi sa isi repare greseala prin acordarea unor ore de serviciu in folosul comunitatii, fiind o modalitate mai utila de a-si ispasi pedeapsa. Munca sa consta in refacerea soselei, integral, atat cat stricase , dar si restul care nu era intr-o stare chiar atat de buna. McQueen incearca sa asfalteze tot intr-o zi in filmul Cars online dublat in romana, dar in cele din urma, ajunge sa munceasca zile intregi pana sa reuseasca sa duca sarcina la bun sfarsit.

Intre timp ajunge sa ii cunoasca pe cei care mai locuiau prin zona, si chiar sa se imprieteneasca cu unii dintre ei. Imprietenindu-se cu acestia a aflat ca Valea Radiatorulului, era pe vremuri un punct de oprire foate cautat de turisti, dar de cand s-a facut Autostrada 66. In cele din urma in acest film online dublat in romana, Fulger McQueen ajunge la Los Angeles unde participa la cursa si desi pentru inceput se tine pe pozitiile fruntase , in cele din urma, din neatentie si lipsa de antrenament, pierde competitia teminand pe unul din ultimele locuri in clasament. Este totusi oarte fericit sa vada ca la competitie au venit cativa din Valea Radiatorului, ceea ce i-a aratat ca si-a castigat cativa prieteni de seama. Dar cel mai important, aici si-a cunoscut marea dragoste, pe Sally.

Prima pelicula va fi continuata cu Cars 2 online dublat in limba romana, care va prezenta unele din peripetiile prietenilor din Valea Radiatorului si felul in care va continua sa se desfasoare lucrurile in cariera lui Fulger McQueen. Oare va reusi el sa ia Cupa Piston la urmatoarea editie a competitiei. Cars 2 online dublat ne va da raspunsul.

Cars online dublat in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Cars online dublat in romana sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. andrei gogota says:

    Super film l-am mai vazut de vreo 8-9 ori dar nu ma plictisesc de el merita vizualizat !!!!!!!

  2. Costea Rares-Constantin says:

    e tare faorte misto

Numele Tau: 

Email: