Cenusareasa 2 Online Online

Cenusareasa 2 Online

Cenusareasa 2 online subtitrat in limba romana este un film pentru copii realizat de catre studiourile Walt Disney si se axeaza pe trei evenimente: Cenusareasa care organizeaza o petrecere, Jaq soricelul este transformat in om pentru a o ajuta pe fata la treburile importante si una dintre surorile ei vitrege se indragosteste de un brutar. […]

Cenusareasa 2 online subtitrat in limba romana este un film pentru copii realizat de catre studiourile Walt Disney si se axeaza pe trei evenimente: Cenusareasa care organizeaza o petrecere, Jaq soricelul este transformat in om pentru a o ajuta pe fata la treburile importante si una dintre surorile ei vitrege se indragosteste de un brutar. Mai sus puteti vedea un trailer la acest film de animatie.

Mai nou, Cenusareasa 2ajunge sa fie ea organizatoarea banchetelor si petrecelor ce vor veni. Regele si printul sunt plecati, asa ca putina treaba nu ar strica. Fata realizeaza ca nu este multumita de cum au mers lucrurile de pana acum, caci petrecerile erau conduse de catre o femeie snoaba single deck online blackjack pe nume Prudence.

Cu ajutorul prietenilor ei, Cenusareasa 2 online ii convinge pe toti de la palat ca toata lumea din regat, ca inclusiv oamenii saraci ar trebui sa fie lasati sa participe la urmatorul banchet regal. Unul din micii prieteni ai fetei crede despre el ca estea prea neinsemnat pentru a o ajuta pe Cenusareasa 2 online la treburile palatului, chiar daca o facea foarte bine in primul film. Zana cea Buna se arata si incearca sa-l ajute. Zana il transforma pe soricel intr-un om, pentru a nu se mai plange ca este prea mic. Dar, se pare ca acest lucru nu o opreste pe Pom Pom, pisica palatului, sa-l mai fugareasca pe Jaq pe holurile palatului.

Cenusareasa 2 Online trailer

Scrie-ti parerea despre Cenusareasa 2 Online sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. carla says:

    imi place foarte mult aceasta poveste plus ca Cenusareasa are ochi albastri ca ai mei si imi place foarte mult de ea este foarte frumoas

Numele Tau: 

Email: