Cenusareasa Disney Dublat in Romana Online

Cenusareasa Disney Dublat in Romana

Cenusareasa Disney Dublat in Romana a fost ecranizata sub foarte multe forme si variante, dar cea produsa de cei de la Walt Disney este prima animatie bazata pe basmul “Cendrillon” a lui Charles Perrault. Cenusareasa este singurul copil al unui aristocrat vaduv. Dupa ce s-a hotarat ca preaiubita sa fata are nevoie de o mama [...]Cenusareasa Disney Dublat in Romana a fost ecranizata sub foarte multe forme si variante, dar cea produsa de cei de la Walt Disney este prima animatie bazata pe basmul “Cendrillon” a lui Charles Perrault. Cenusareasa este singurul copil al unui aristocrat vaduv. Dupa ce s-a hotarat ca preaiubita sa fata are nevoie de o mama care sa ii poarte de grija, tatal Cenusaresei s-a recasatorit cu doamna Tremaine, o femeie mandra si rautacioasa care mai avea doua fete dintr-o casatorie esuata anterior. Acestea au fost de la inceput invidoase pe frumusetea si puritatea Cenusaresei, dar si pe istetimea si agilitatea cu care facea lucrurile. Dupa moartea tatalui ei, mama ei vitrega a transformat-o intr-o sclava in propria ei casa, dar desi a avut o copilarie intrerupta prea devreme, urmata de o viata in care a trebuit sa-si dedice timpul pentru a le servi pe mam vitrega si pe cele doua surori, Cenusareasa a crescut o fata integra si frumoasa, fiind prietenoasa si educata. Singurii prietenei pe care ii avea, erau doar animalele din curte si de pe langa casa tatalui ei. Filmul Cenusareasa Disney Dublat in Romana online pentru copii

La palatul regal din apropiere, regele este tresat de lipsa intentiei fiului de a-si gasi o fata vrednica cu care sa se casatoreasca si sa intemeieze o familie. Tocmai din acest motiv, Regele organizeaza un bal pentru a-l determina pe acesta macar sa se uite la toate fetele din regat, poate cunoscandu-le va vedea pe vreo una care sa ii atraga atentia sau in cel mai fericit caz de care sa se indragosteasca si cu care sa vrea sa se insoare. Astfel ca la bal sunt invitate toate fetele din regat.

Cele doua surori vitrege ale Cenusaresei au inceput pregatirile imediat ce au aflat de organizarea balului, dar pe Cenusareasa, mama sa vitrega a anuntat-o cu rautate ca in seara balului are de facut curatenie si de pregatit pe cele doua surori, sa fie cele mai frumoase, entru ca una dintre ele trebuie sa fure inima printului. Cenusareasa a suferit enorm cand a afalt ca ea nu va putea merge la bal, dar ulterior si-a dat seama ca oricum nu ar fi avut cu ce sa se imbrace si s-ar fi facut de ras daca ar fi mers. Dar in sufletul ei era o mare apasare pentru acest motiv. Mai departe, in Cenusareasa Dublat in Romana de Disney, dupa ce le-a ajutat pe surorile ei vitrege sa se aranjeze si le-a pregatit, dupa ce ele au plecat la bal si Cenusareasa statea singura in casa, zona ei buna a aparut in fata ei, printr-o magie si dand de doua ori din bagheta magica pe care o avea a transformat-o pe Cenusareasa intr-o veritabila printesa, punand pe ea o rochie superba, si a aranjat-o atat de frumos incat ar fi furat inima oricui, nu neaparat pe cea a printului de la palat. Dar aceasta vraja avea o singura problema, isi piredea efectul la ora 12 noaptea, asa ca Cenusareasa ptrebuia sa se intoarca mai devreme de aceasta ora acasa.

One Comment

  1. stanciu daniela says:

    imi doresc cenusareasa de la disney dublat in romana pe dvd pentru fiica mea. puteti sa ma ajutati?

Posteaza comentariul tau despre acest film pentru copii!

Numele Tau: 

Email: