Conan the Barbarian Subtitrat in Romana Online

Conan the Barbarian Subtitrat in Romana

Conan the Barbarian Subtitrat in Romana este un film de aventura plin de magie si plin de lupte cu sabia. Acest film are in prim plan un tanar barbar care a jurat ca va razbuna moartea parintilor sai. Actiunea filmului este plasata cu 1000 de ani inainte de aparitia civilizatiei moderne. Filmul incepe cu cuvintele […]

Conan the Barbarian Subtitrat in Romana este un film de aventura plin de magie si plin de lupte cu sabia. Acest film are in prim plan un tanar barbar care a jurat ca va razbuna moartea parintilor sai. Actiunea filmului este plasata cu 1000 de ani inainte de aparitia civilizatiei moderne. Filmul incepe cu cuvintele – “Ce nu ne omoara ne face mai puternici”.

Un fierar ii spune fiului sau Conan ghicitoarea otelului, vrand sa-i transmita acestuia cat de important este metalul pentru poporul lor, Cimerienii. Din pacate, Conan ramane singurul supravietuitor dupa ce un grup de luptatori condusi de catre Thulsa Doom. Tatal lui Conan este ucis de catre caini, si sabia sa este luata de catre Doom pentru a o decapita pe mama baiatului. Copii sunt luati in sclavie; Conan este pus in lanturi si dus la o moara; mai exact la Roata Durerii.

Dupa mai multi ani in care Conan the Barbarian a invartit din greu Roata Durerii, acesta a ajuns sa aiba un corp de invidiat si este vandut unui nou maestru care il invata sa devina un gladiator si dupa ce castiga multe lupte, acesta este eliberat. Pe cand cutreiera lumea in lung si in lat, acesta intalneste o vrajitoare, care se transforma intr-un demon. Conan se imprieteneste si cu Subotai – un hot care loveste zdravan de bine cu arcul. Trailerul de la filmul Conan the Barbarian Subtitrat in Romana poate fi vazut mai sus.

Urmand sfatul vrajitoarei, Conan Barbarul si Subotai se duc la Shadizar, in tinutul lui Zamora pentru a-l cauta pe Doom. Acestia o intalnest pe Valeria si grupul sau creste. Acestia se duc la Turnul Sarpelui, un templu de-a lui Doom si fura o bijuterie numita Ochiul Sarpelui si alte avutii; dupa ce se lupta cu un sarpe imens.

Dupa ce petrec, acestia sunt capturati de catre oamenii regelui Osric, care le cere sa le salveze fata, care s-a alaturat cultului lui Doom. Subotai si Valeria nu doresc sa se aventureze pana acolo, dar Conan condus de razbunare pleaca in aceasta misiune.

Conan the Barbarian Subtitrat in Romana trailer

Scrie-ti parerea despre Conan the Barbarian Subtitrat in Romana sau semnaleaza o problema!


Numele Tau: 

Email: