Cronicile din Narnia 1 Online

Cronicile din Narnia 1

Cronicile din Narnia 1 online subtitrat in romana este un film de fantezie si aventura pentru copii cunoscut sub numele The Lion, the Witch and the Wardrobe. Pe la jumatatea anilor 90, la marginea Londrei – fratii Susan, Peter, Lucy si Edmund ajung sa fie in pericol din cauza bombardierelor germane care survolau deasupra lor. […]

Cronicile din Narnia 1 online subtitrat in romana este un film de fantezie si aventura pentru copii cunoscut sub numele The Lion, the Witch and the Wardrobe. Pe la jumatatea anilor 90, la marginea Londrei – fratii Susan, Peter, Lucy si Edmund ajung sa fie in pericol din cauza bombardierelor germane care survolau deasupra lor. In timp ce alergau inspre adapost, Edmund fuge inapoi pentru a recupera o fotografie cu tatal sau.

A doua zi acestia sunt evacuati la casa profesorului Digory Kirke, care nu este obisnuit sa aibe copii in casa, lucru pe care il precizeaza menajera. In timp ce fratii Pevensie se obisnuiau cu noua lor locuinta si jucau ascunsa, Lucy descopera o intrare catre o lume fantastica numita Narnia. Lucy se intalnesc in scurt timp cu domnul Tumnus cu care se imprieteneste si care ii povesteste mai multe despre acest taram, dupa care o invita acasa a el. Daca va intereseaza filmul Cronicile din Narnia 1 online subtitrat va puteti uita mai intai la trailer.

Acolo, acesta o pune pe Lucy sa doarma in timp ca ii canta un cantec la fluier, specific Narniei. Cand se trezeste, Lucy il gaseste pe Tumnus zgribulit si acesta ii explica ca Jadis, Zana cea Alba, a blestemat Narnia, si ca iarna s-a instalat aici de o suta de ani. Se spune ca orice om trebuie prezentat vrajitoarei. Tumnus din Cronicile din Narnia 1 o placea prea mult pe fata pentru a-i face vre-un rau asa ca o trimite acasa. Cand aceasta se intoarce, se are ca in lumea de aici timpul nu a trecut mai deloc, si fratii ei nu o cred in legatura cu ce le povesteste.

Intr-o noapte, Edmund o urmareste pe Lucy in Cronicile din vestiar, pentru a o putea tachina cu privire la lumea ei imaginara. Dar se pare ca ajunge si el in Narnia, si in timp ce o cauta pe Lucy, o intalneste pe Vrajitoarea Alba care se da drept regina din Narnia si il prezinta si pe supusul ei – dwarful Ginarrbrik. Acesta se ofera sa-l faca rege i aceste Cronice si sa-si controleze fratii daca ii va aduce si pe ei la ea acasa. Dupa ce se despart, Lucy si Edmund se intalnesc din nou. Lucy ii povesteste lui Peter si Susan despre cele intamplare, dar Edmund minte.

Cronicile din Narnia 1 trailer

Scrie-ti parerea despre Cronicile din Narnia 1 sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. Ana maria says:

    frumos film

  2. geanina says:

    A fost cel mai bun film de animatie. partea 2 și 3 nu sunt așa tari dar orcum vil recomand. AHH SI APROPO astept si partea 4 va rog grabitiva. ;-):-o:-):-DB-)<3@-}–:-*:-# pupici ;-)

Numele Tau: 

Email: