Desene Animate cu Barbi Online

Desene Animate cu Barbi

Sunt multe desene animate cu barbi online pentru copii si toate sunt foarte frumoase. Cel mai recent film care a aparut este Barbie si surorile in povestea poneiului. Aici printesa noastra merge impreuna cu surorile ei intr-o vacanta in Alpi, iar aici se duc la o scoala de dresaj pentru cai. Barbi intra in contact […]

Sunt multe desene animate cu barbi online pentru copii si toate sunt foarte frumoase. Cel mai recent film care a aparut este Barbie si surorile in povestea poneiului. Aici printesa noastra merge impreuna cu surorile ei intr-o vacanta in Alpi, iar aici se duc la o scoala de dresaj pentru cai. Barbi intra in contact cu un cal salbatic si sa decide sa-l domesticeasca.

Un alt desen animat care a aparut anul acesta este Mariposa si Zana Printesa. Mariposa se intoarce inapoi in taramul magic impreuna cu prietene ei zane si intalneste zana cristalului magic. Mariposa, zana fluture, calatoreste pana in Shimmervale – un taram magic plin de cristale. Cand zana cea rea Gwwyllion incearca sa fure toate cristalele din acel taram, doua fete trebuie sa faca echipa pentru a salva regatul si sa descopera ca prietenia poate face minuni.

A mai aparut si Barbi in Papuci Roz in care ea joaca rolul unei tinere balerine care doreste sa danseze precum un star. Ea danseaza foarte bine, dar cand asculta muzica, picioarele ei o iau razna si nu o asculta deloc. Intr-o zi, domnisoara Katerina ii da lui Barbie o pereche magica de balerini care o duc intr-o lume magica a baletului, iar aici reuseste sa-si implineasca visul. Mai sus puteti vedea un videoclip din unele desene animate cu barbi, iar mai jos puteti gasi linkuri catre unele din filme.

Un alt film interesant este Barbi in Spargatorul de Nuci. Acesta este primul film de lunga durata in care Barbie este vrajita si transformata intr-un om mic de catre regele soarece. Impreuna cu noul ei prieten, spargatorul de nici, Barbie se imbarca intr-o aventura minunata, intr-o lume magica pentru a o gasi pe singura zana care o poate transforma inapoi.

12 Printese Dansatoare sunt niste desene animate cu Barbi in care fata are 11 surori. Se pare ca toata familia este pasionata de dans. Cand tatal lor o aduce pe cruda ducesa Rowene sa le disciplineze putin, fetele descopera o usa catre un tinut magic.

Printesa de pe insula: aici joaca in rolul lui Rosella, o printesa care a naufragiat pe o insula tropicala si care poate vorbi cu animalele. Cand printul Antonio descopera insula, Rosella alege sa plece in lumea mare si sa-si gaseasca familia.

Desene Animate cu Barbi trailer

Scrie-ti parerea despre Desene Animate cu Barbi sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. neda says:

    ii plac foarte mult la nepoata,chiar si mie,frumoase si instructive

Numele Tau: 

Email: