Desene cu Tom in romana Online

Desene cu Tom in romana

Desene cu Tom in limba romana sunt cate vrei, iar filmepentrucopii.com iti arata care sunt cele mai frumoase! Tom este un motan de casa si este foarte iubit de catre copii. Acesta duce o viata lipsita de griji, dar se activeaza cand vine vorba de soareci. Inamicul sau numarul unu este Jerry, soarecele. Din pacate […]

Desene cu Tom in limba romana sunt cate vrei, iar filmepentrucopii.com iti arata care sunt cele mai frumoase! Tom este un motan de casa si este foarte iubit de catre copii. Acesta duce o viata lipsita de griji, dar se activeaza cand vine vorba de soareci. Inamicul sau numarul unu este Jerry, soarecele. Din pacate pentru Tom, care este mereu determinat sa-l prinda pe soarece si sa-l manance, el are de aface cu micul creieras a lui Jerry, ce iese de cele mai multe ori triumfas in luptele dintre cei doi.

Si Tom are momentele sale triumfatoare, de obicei cand Jerry devine agresorul. In mod ironic amandoi pierd lupta cateodata. Acesta doua personaje par sa aiba placeri sadice, caci fiecare se simte bine cand il chinuie pe celalalt. Am vazut desene cu Tom, cand cei doi chiar ajung sa cada de acord cu privire la un lucru – de obicei cand mai apare un personaj in scena, ce are nevoie de ajutor. Pe youtube puteti gasi multe Desene cu Tom online dublate sau subtitrate in limba romana. Mai jos puteti vedea unul dintre ele.

Si cum avem un soarece si o pisica, mai lipseste cainele. Ei bine, Tom are probleme de cele mai multe ori cu Spike, dusmanul natural al sau, care de cele mai multe ori intervine in lupta dintre Tom si Jerry, de care soarecele profita din plin.

Aceste desene au un omor aparte, si au aparut atatea serii cu cele doua personaje mult indragite! Episodul meu din Tom & Jerry online in limba romana este Mouse in Manhattan. Dupa parerea mea, este cel mai frumos episod si am sa va scriu un rezumat la el. Jerry, satul de viata plictisitoare de acasa fuge inspre oras, dar inainte de asta ii lasa prietenului sau motan o scrisoare de adio. Cred ca este singurul episod in care cei doi nu isi fac deloc rau, chiar daca Tom este mai mult absent. Ce il asteapta pe Jerry in Manhattan – veti vedea si veti trage voi singuri concluziile. Cautati pe youtube Desene cu Tom in Romana si veti gasi numeroase episoade pline de farmec si magie.

Desene cu Tom in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Desene cu Tom in romana sau semnaleaza o problema!


3 Comments

  1. mario says:

    ie filmul cel mai fain de pe lume

  2. esalia says:

    E DESTUL DE BUN

  3. esalia says:

    DAR NU E LA FEL DE BUN CA FROZEN

Numele Tau: 

Email: