Desene cu Batman Online

Desene cu Batman

Desene cu Batman online in limba romana este un subiect ce intereseaza pe multi dintre fanii acestui personaj. Mai intai sa vorbim putin despre Batman. Acesta este un personaj fictiv, care a aparut initial pe revistele de benzi desenate lansate de catre DC Comics Se pare ca Batman duce doua vieti si sincer nu stiu […]

Desene cu Batman online in limba romana este un subiect ce intereseaza pe multi dintre fanii acestui personaj. Mai intai sa vorbim putin despre Batman. Acesta este un personaj fictiv, care a aparut initial pe revistele de benzi desenate lansate de catre DC Comics

Se pare ca Batman duce doua vieti si sincer nu stiu care dintre aceasta este cea secreta. In lumea de zi cu zi, acesta este Bruce Wayne – un american foarte bogat care se implica in multe actiuni de binefacere si in multe proiecte de cercetare. Din nefericire pentru el, a fost martor cand cei doi parinti ai sai au fost ucisi si de atunci le-a jurat razbunare criminalilor. Aici va prezentam filmul Batman Under the Red Hood, desi multe alte desene cu batman au aparut de-alungul timpului. Se pare ca in acest desen animat Batman il pierde pe Robin, fiind ucis de catre Joker. Razbunarea il incearca pe Batman, dar sa vedem ce o sa faca eroul nostru si cum va scapa orasul Gotham de noua amenintare – Red Hood.

Wayne se antreneaza atat fizic cat si psihic si abordeaza o identitate secreta Ativan ascunsa in spatele unui costum de om liliac si asa ajunge sa fie numit Batman. Locul de operare a eroului nostru este orasul Gotham, un oras fictiv. El ajunge sa fie asistat in lupta sa si de catre Robin, majordomul sau Alfred, comisarul Jim Gordon, sau cu alte ocazii si de Batgirl.

Cei mai celebri criminali din Desenele cu Batman si cu care acesta are de aface de obicei sunt: Jokerul, Pinguinul, Omul Ghicitoare, Doua Fete, Poison Ivy. Inca nu stim unde sa o incadram pe Catwoman, care se afla mereu intr-un conflict interior puternic, dar care pare sa aibe o slabiciune puternica pentru Batmanm. Spre deosebire de mai toti super-eroii, acesta nu poseda puteri supranaturale; in schimb se folosende de inteligenta sa, de stiinta si de tehnologie, de calitatile sale de detectiv, bani si cunostintele sale de lupta.

O sa venim in curand si cu alte desene cu Batman in romana cum ar fi Year One, de aceea va invitam sa intrati mai des pe filmepentrucopii.com, caci venim cu ceva nou in fiecare zi. Va rugam sa va spuneti parerea despre acest personaj interesant.

Desene cu Batman trailer

Scrie-ti parerea despre Desene cu Batman sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. mario says:

    super super tare

Numele Tau: 

Email: