Desene cu Dinozauri Online

Desene cu Dinozauri

Desene cu Dinozauri este un subiect foarte cautat de copii, asa ca am sa postez filmul care m-a impresionat foarte mult la vremea respectiva. In engleza, filmul se cheama The Land Before Time iar in romana Taramul uitat de timp si este povestea unui grup de pui de dinozauri, de diferite specii, care pornesc intr-o […]

Desene cu Dinozauri este un subiect foarte cautat de copii, asa ca am sa postez filmul care m-a impresionat foarte mult la vremea respectiva. In engleza, filmul se cheama The Land Before Time iar in romana Taramul uitat de timp si este povestea unui grup de pui de dinozauri, de diferite specii, care pornesc intr-o calatorie periculoasa.

Intr-un timp indepartat, in era dinozaurilor, o serie de evenimente catastrofice forteaza zeci de specii de dinozauri sa migreze inspre Valea ce Mare. Printre acestia este si un dinozaur Gat-Lung care da viata unui bebelus pe care il numeste Piciorus.
Daca cautati desene cu Dinozauri atunci va sfatuiesc sa va uitat la Taramul uitat de timp caci este un film foarte frumos.

Multi ani mai tarziu, Piciorus se juca cu Cera, un trei-coarne, care incerca sa striveasca un gandac pana cand tatal acestia intervine si mama lui Picior Mic ii spune ce tipuri de dinozauri cunoaste: trei capete, cozi intepate, inotatori si zburatori si le spune ca fiecare in parte au istoria lor. In acea noapte, in timp ce Piciorus urmarea un greiere in aceste desene cu dinozauri, el o intalneste din nou pe Cera si incep sa se Pokies joace, pana cand un pradator isi face prezenta. Acesta ii ataca, dar mama lui Picior Mic intervine si-i salveaza. In timpul evadarii, acesta este ranit de grav de catre Sharptooth. In acelasi timp, un cutremur crapa pamantul iar micii dinozauri ajung sa fie despartiti de grupul lor.

Picior Mic isi gaseste mama, dar aceasta era pe moarte si il sfatuieste sa se bazeze pe propria intuitie. Trist si confuz, Picior Mic isi continua drumul si intalneste un alt pui de dinozaur pe nume Rooter, care il consoleaza dupa ce afla de intamplarie prin care a trecut. Piciorus aude apoi vocea mamei care ii spune sa urmareasca cercul stralucitor de dupa marea piatra ce seamana cu un gat lung.

Mai tarziu in desenele noastre cu dinozauri, Picior Mic ajunge sa fie acompaniat si de catre un dinozaur gura-mare pe nume Ducky, a carui companie il scoate total din depresie. La scurt timp, ei intalnesc un zburator comic pe nume Petrie. Cera, care incearca sa-si gaseasca parintii, il intalneste pe Sharptooth (un dinozaur cu dinti ascutiti) din nou. Crezand ca este mort, Cera il ia la rost, dar din pacate il trezeste si o ia la fuga.

Desene cu Dinozauri trailer

Scrie-ti parerea despre Desene cu Dinozauri sau semnaleaza o problema!


Numele Tau: 

Email: