Desene cu Dumbo dublate in romana Online

Desene cu Dumbo dublate in romana

Vreti Desene cu Dumbo in limba romana online? Cine este acesta? Dumbo este un elefantel, un personaj al celor de la Walt Disney, care ii da viata in anul 1945. In timp ce animalele de la circ erau transportate, Doamna elfant Jumbo primeste o vizita de la o barza, care ii aduce un bebe. Acest […]

Vreti Desene cu Dumbo in limba romana online? Cine este acesta? Dumbo este un elefantel, un personaj al celor de la Walt Disney, care ii da viata in anul 1945. In timp ce animalele de la circ erau transportate, Doamna elfant Jumbo primeste o vizita de la o barza, care ii aduce un bebe.

Acest mic elefant este rapid tachinat de ceilalti elefanti din cauza ca avea urechile mari, asa ca i-au pus numele Dumbo. Intr-o zi la circ, doamna Jumbo isi pierde cumpatul din cauza ca un grup de baieti se amuzau pe seama baiatului ei, asa ca este incuiata si considerata periculoasa. Acum elefantelul Dumbo a ramas in grija nimanui, caci ceilalti elefanti l-au lasat balta, si cum nu avea nici o mama care sa aiba grija de el, este singur, dar soricelul Timothy devine mentorul si protectorul sau. Lui Timothy Dumbo ii este simpatic si este determinat sa-l faca fericit din nou. Uitati-va mai sus pentru a vedea un trailer de la Desene cu Dumbo in romana!

Directorul de la circ il pune pe Dumbo la treaba si el trebuie sa fie varful unei piramide de elefanti. Insa, urechile lui Dumbo, fac ca aceasta acrobatie sa mearga rau, iar ceilalti elefanti sunt raniti. Dupa acest eveniment, Dumbo este facut clovn, si este in rolul principal intr-o schema in care trebuie sa cada intr-o placinta uriasa. In ciuda faptului ca devine faimos, Dumbo nu isi iubeste slujba si este mai suparat ca niciodata.

Pentru a-l inveseli pe Dumbo, Timothy il duce sa-si viziteze mama. Cand s-au intors inapoi, micul elefant incepe sa planga, asa ca Timothy se gandeste sa-l duca sa bea niste apa, dintr-o caldare, in care cazuse accidental o sticla de sampanie. Acum incepe marea surpriza din aceste desene cu Dumbo in limba romana – Cei doi se imbata si incep sa vada halucinatii.

A doua zi, cei doi se intalnesc intr-un copac. Cei doi se intreaba cum de au ajuns intr-un copac, si au ajuns la concluzia ca Dumbo a zburat pana acolo, folosindu-se de urechile sale mari. Cu ajutorul unor ciori, Timothy reuseste sa-l faca pe Dumbo sa zboare din nou!

Desene cu Dumbo dublate in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Desene cu Dumbo dublate in romana sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. AMANDA says:

    ESTE UN FILM FOARTE DRAGUTZ

  2. flori says:

    am plins la film

Numele Tau: 

Email: