Desene cu Regele Leu Online

Desene cu Regele Leu

Desene cu Regele Leu sunt in momentul de fata trei la numar. In primul film pentru copii este prezentata legatura dintre Simba si tatal sau Mufasa. Acesta din urma ajunge sa moara in urma unui conflict care a aparut intre el si fratele sau Scar. Fiind probabil gelos pe succesul fratelui sau, si fiind foarte […]

Desene cu Regele Leu sunt in momentul de fata trei la numar. In primul film pentru copii este prezentata legatura dintre Simba si tatal sau Mufasa. Acesta din urma ajunge sa moara in urma unui conflict care a aparut intre el si fratele sau Scar. Fiind probabil gelos pe succesul fratelui sau, si fiind foarte viclean, Scar a dibuit niste planuri diabolice in urma carora a ajuns sa scape de fratele sau regela Mufasa si a facut in asa fel incat Simba sa se faca nevazut.

Soarta a facut ca Simba sa aiba parte de niste prieteni adevarati si a crescut la fel de frumos ca tatal sau. Dupa mai multi ani, o reintalneste pe Nala si isi arata fata si celorlalti lei, care odata erau sub comanda tatalui sau. Ajunge sa afle adevarul, sa-l detroneze pa unchiul sau Scar si sa duca o viata fericita alaturi de Nala.

Desene cu Regele Leu 1

Dupa succesul primui film apar si desenele cu Regele Leu 2, iar in acest film pentru copii personajul principal este Kiara, fiica regelui Simba. Aceasta ajunge sa se imprieteneasca si sa impartaseasca sentimente de dragoste cu fiul lui Scar, Kovu. Apar probleme, caci mama lui Kovu, crezand ca Scar a fost ucis de catre simba planuieste sa se razbune. Insa, in cele din urma, lucrurile se rezolva si inca o data dragostea invinge.

Desene cu Regele Leu 2

Desenele cu Regele Leu 3 sunt vazut din perspectiva lui Timon si a lui Pumbaa, care vad partea lor din Regele Leu, la cinema, si ocazional pun pauza la derularea filmului pentru a mai discuta intre ei. Timon ii arata lui Pumbaa povestea lui, dezvaluindu-i ca era cam singuratic prin colonia sa din Pridelands.

In timp ce era sustinut de catre mama sa Ma, Timon isi dorea mai multe in viata asa ca a plecat din colonie dupa ce unchiul sau Max fusese aproape mancat de hiene. Acesta se intalneste cu Rafiki, care il sfatuieste sa isi gaseasca locul in apropiere de Hakuna Matata. Timon se aventureaza in niste iarba deasa si lunga si il intalneste pe Pumbaa pentru prima data. Acestia devin prieteni foarte repede, in ciuda micilor certuri dintre ei. Cei care au urmarit seria de desene cu Regele Leu sunt invitati sa ne spuna si noua care dintre cele trei filme in romana le-a placut cel mai mult si de ce.

Desene cu Regele Leu trailer

Scrie-ti parerea despre Desene cu Regele Leu sau semnaleaza o problema!


10 Comments

 1. marius says:

  toate 3 sunt la fel de faine

 2. topliceanu daniel says:

  e cel mai tare film

 3. mario says:

  cemi place regele reu

 4. noami says:

  e celmai bun desen animat din istorie imi place

 5. noami says:

  pote sa spun cine ce ar vre ca nu e frumos desenul animat dar eu stiu ca e dragut maiales chiara fica lui simba

 6. BRESUG VIOLETA says:

  SUNT DESENE ANIMATE…minunate,emotioneaza chiar si adultii…despre copiii mei nu am cuvinte…sunt ‘vrajiti si mul
  tumiti..’ succes…ast. urmat.REGELE LEU 4 TRADUS IN Romana…

 7. dumitrache silvia says:

  imi place foarte mult♥♥

 8. estera says:

  de nota 1000000000000000000000e super desenele

 9. sancianu says:

  ce scurte desene

 10. geanina says:

  Partea 2e foarte tare si 1 și 3 sunt tari dar imi place mai mult 2 ;-)<3:-D:$

Numele Tau: 

Email: