Desene cu Tarzan Online

Desene cu Tarzan

Desene cu Tarzan 2 dublat in romana pot fi gasite in mediul online. Acest film pentru copii spune povestea tanarului Tarzan si aventurile care il fac sa realizeze cine este el cu adevarat. Tanarul orfan de origine londoneza este crescut de catre gorile in jungla Africana. El se numeste Tarzan si este ingrijorat ca un […]

Desene cu Tarzan 2 dublat in romana pot fi gasite in mediul online. Acest film pentru copii spune povestea tanarului Tarzan si aventurile care il fac sa realizeze cine este el cu adevarat. Tanarul orfan de origine londoneza este crescut de catre gorile in jungla Africana. El se numeste Tarzan si este ingrijorat ca un monstru pe nume Zugor va incerca intr-o zi sa puna mana pe el. Micul nostru Tarzan din aceste desene animate frumoase este dezamagit pentru ca nu poate alerga la fel de repede ca gorilele din familia sa, si incercarile sale de a sari cu putin in evidenta sunt un dezastru total.

Puteti vedea imagini din aceste desene cu tarzan in trailerul online de mai sus

Intr-o zi, in urma unui accident, mama lui Tarzan a crezut ca acesta a murit, caci baiatul nostru s-a gandit ca ar fi mai bine pentru toata lumea ca el sa plece. Singur in jungla, Tarzan ajunge sa fie urmarit de catre Sabor leopardul pana la un tinut muntos, unde locuiau doua gorile – Uto si Kago si mama acestora Gunda. Kago si Uto se tem de Zugor la fel cum se teme si Tarzan de el, asa ca atunci cand zgomotul monstrului se aude in vale, baiatul reusesca sa fuga si sa scape de toti. Mai departe in aceste desene cu Tarzan, baiatul intalneste o gorila batrana despre care descopera ca este Zugor, care foloseste niste copaci goi pe dinauntru pentru a scoate niste sunete ingrozitoare care sa-i tina departe pe toti de teritoriul si hrana sa. Tarzan se foloseste de aceasta descoperire pentru a-l santaza pe Zugor sa-l lase sa stea cu el.

Prietenii cei mai buni ai baiatului – Tantor si Terk il cauta pe acesta prin jungla, dar Tarzan nu vrea sa se intoarca acasa cu ei. Kala ajunge si ea si intra in probleme cu Kago, Gunda si Ugo, baiatul isi da seama ce rol ar trebui sa aiba el si ce ar trebui sa faca. Baiatul ii spune lui Kala ca avea dreptate, si ca si el face parte din familie, si ca ar trebui sa se implice atunci cand membri ei sunt in pericol. Kala il imbratiseaza pe baiat si ii multumeste ca a salvat-o.

Desene cu Tarzan trailer

Scrie-ti parerea despre Desene cu Tarzan sau semnaleaza o problema!


Numele Tau: 

Email: