Despicable Me 2 online subtitrat Online

Despicable Me 2 online subtitrat

Despicable Me 2 online subtitrat in romana este un film pentru copii de comedie. Un laborator secret de langa oceanul inghetat este furat de catre o masinarie misterioasa ce a folosit un magnet gigant. Liga Dreptatii devine suspicioasa cu privire la acest eveniment, caci in laborator se afla un compus chimic care poate transforma toate […]

Despicable Me 2 online subtitrat in romana este un film pentru copii de comedie. Un laborator secret de langa oceanul inghetat este furat de catre o masinarie misterioasa ce a folosit un magnet gigant. Liga Dreptatii devine suspicioasa cu privire la acest eveniment, caci in laborator se afla un compus chimic care poate transforma toate lucrurile vii in monstri invincibili.

Aceasta organizatie se decide sa-l recruteze pe Gru pentru a-i ajuta in a rezolva lucrurile si a nu lasa ca substanta sa ajunge in mainile cui nu trebuie. Intre timp, acasa la Gru, are loc sarbatorirea zilei de nastere a lui Agnes. Dupa celebrare, Gru primeste o vizita de la Lucy Wilde, un agent de la Liga Dreptatii, care il rapeste. Doi dintre minionii personajului nostru principal, din Despicable Me 2 online subtitrat in romana, incearca sa o opreasca, dar sunt si ei capturati. Acestia calatoresc pe sub apa, folosind un submarin, si ajung la cartierul general, unde Gru in intalneste pe Silas Ramsbottom – directorul. Acesta il roaga pe Gru sa-i ajute in gasirea virusului. Gru refuza, caci doreste sa se concentreze asupra afacerii sale si asupra responsabilitatilor de a fi tata, caci a adoptat trei fete – Agnes, Margo si Edith. Trailerul de la filmul Despicable Me 2 online poate fi vizionat mai sus Tramadol. Va rugam sa ne scrieti ce parere aveti despre acest desen animat pentru copii!

Inainte de a pleca, Lucy ii da cartea sa de vizita, si il roaga sa o contacteze daca isi va schimba optiunea. Cand ajunge la laboratul sau, doctorul Nefario se confeseaza lui Gru din filmul Despicable Me 2 si ii spune ca ii este dor sa fie rau, si ca a primit o slujba in alta parte. Gru o contacteaza pe Lucy si ii spune ca o va ajuta cu privire la virusul furat.

Urme ale acestui agent patogen sunt gasite in jurul unui magazin numit Paradis. Gru si Lucy din Despicable Me 2 online subtitrat in romana trebuie sa lucreze sub acoperire dupa ce acesta este angajat de catre o organizatie ce lupta impotriva raufacatorilor. Gru ajunge sa suspecteze ca unul dintre patronii unui restaurant este defapt un rau-facator pe nume El Macho, despre care se spune ca ar fi murit acum cativa ani, dar nimeni nu il ia in seama.

Cei doi se decid sa intre in restaurant nevazuti, dar cainele lui Eduardo Despicable incepe sa latre la ei. In cele din urma reusesc sa deschida seiful si gasesc doar o reteta secreta, negasind nimic ce ar putea avea legatura cu virusul.

Despicable Me 2 online subtitrat trailer

Scrie-ti parerea despre Despicable Me 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. alex says:

    cool film trebuie sa mai faceti dispecable me3

  2. doina says:

    foarte tare si comic

Numele Tau: 

Email: