Dumbrava Minunata Film Online

Dumbrava Minunata Film

Dumbrava minunata film romanesc este o adaptare dupa romanul cu acelasi nume a marelui scriitor Mihai Sadoveanu. Scenariul acestui film minunat pentru copii a fost scris de catre celebra actrita Draga Olteanu, dupa ce aceasta a discutat cu fiica si sotia scriitorului. Filmul ne spune povestea unei fete pe nume Lizuca, care a ramas fara […]

Dumbrava minunata film romanesc este o adaptare dupa romanul cu acelasi nume a marelui scriitor Mihai Sadoveanu. Scenariul acestui film minunat pentru copii a fost scris de catre celebra actrita Draga Olteanu, dupa ce aceasta a discutat cu fiica si sotia scriitorului.

Filmul ne spune povestea unei fete pe nume Lizuca, care a ramas fara mama. Tatal fetei, domnul Vasilian isi gaseste alta nevasta – Maria Papazoglu, care se doveste a fi un om rau, o mama vitrga cu toate ingredientele necesare. Fata a fost crescuta de catre bunici pana cand tatal ei sa-si caute alte femeie, si participa din intamplare la o barfa intre mama ei vitrega si Online Blackjack trei dintre prietenele ei, care flirtau cu un tanar sublocotenent. Lizuca baga din greseala degetul intr-un borcan de dulceata si ajunge sa fie batuta si certata, asa ca se hotaraste sa porneasca singura catre casa bunicilor. Mai sus puteti vedea varianta youtube a filmului romanesc Dumbrava minunata online.

Lizuca isi ia cel mai bun prieten al ei, Patrocle, si traverseaza Dumbrava Buciumenei care se transforma intr-o lume de basm – Dumbrava minunata unde animalele si florile vorbesc, iar zanele si printesele le gasesti la tot pasul.
Distributia: Ernest Maftei, Elena Dragoi, Matei Alexandru, Diana Musca, Cezara Dafinescu, Ileana Stana Ionescu, Draga Olteanu Matei, Florina Cercel.

Dumbrava Minunata Film trailer

Scrie-ti parerea despre Dumbrava Minunata Film sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. dedu claudia says:

    este foarte frumos desenul acesta dar este si foarte trist

Numele Tau: 

Email: