Fratele Urs 2 Dublat in Romana Online

Fratele Urs 2 Dublat in Romana

Fratele Urs 2 Dublat in Romana este un desen animat produs de catre studioul Walt Disney. Povestea acestui film pentru copii incepe la cateva luni dupa evenimentele din primul film si acum Kenai traieste fericit impreuna cu fratele sau Koda. Abia s-a trezit din hibernare, si ursii se pornesc inspre Crowberry Ridge pentru a savura […]

Fratele Urs 2 Dublat in Romana este un desen animat produs de catre studioul Walt Disney. Povestea acestui film pentru copii incepe la cateva luni dupa evenimentele din primul film si acum Kenai traieste fericit impreuna cu fratele sau Koda. Abia s-a trezit din hibernare, si ursii se pornesc inspre Crowberry Ridge pentru a savura din primele mure ale acestui sezon.

Din pacate, Kenai este chinuit de amintirile din copilaria sa, mai exact cu amintiri ale prietenei sale Nita, careia i-a dat o amuleta speciala acum multi alti. Cand era om, el se imprietenise cu Nita, fata unuia dintre inteleptii tribului. Kenai si Koda se intalnesc pe drum cu Nita pe drum, si aceasta are acea amuleta pe care vrea s-o arta la cascada Hokani, pentru a se putea marita cu Atka din filmul fratele urs 2 dublat in romana. Dar, acest lucru trebuie sa se intample si impreuna cu Kenai, astfel incat aceasta legatura sa se duca la spirite.

La inceput, Kenai refuza, dar spre final cade de acord. Lui Nita ii este dor de Kenai, dar aceasta nu ii spune. In schimb, aceasta il intreaba daca ii este dor de forma sa umana, si daca s-a gandit vreodata sa se schimbe din nou. Fratele Urs 2 Dublat spune ca s-a gandit la acest lucru. Koda, care aude totul, se duce pe munte si da de Nita.

Acestia ajung la cascada Hokani si ard amuleta. Nita nu mai poate intelege graiul animalelor, asa ca isi spune la revedere. Koda isi roaga mama aflata in lumea spiretelor sa-l transforme pe Kenai din nou in om, pentru a putea fi fericit. Koda se duce in satul indienilor pentru a o gasi pe Nita. Intr-un final Kenai, Fratele Urs 2, ii spune lui Nita ca nu vrea sa se transforme in om, pentru ca ar insemna sa-l paraseasca pe Koda si nu vrea acest lucru. Nita ii raspunde ca ea, in schimb, poate sa faca acest lucru, asa ca se transforma ea in urs. Filmul se incheie cu nunta celor doi.

Fratele Urs 2 Dublat in Romana trailer

Scrie-ti parerea despre Fratele Urs 2 Dublat in Romana sau semnaleaza o problema!


8 Comments

 1. marian says:

  A foste tare filmul cînd a intrat Chinain in barajul de castori e tare bravo filmul este tare

 2. tinei says:

  frumos film….:):)):)))

 3. gopo says:

  si este tare fain….

 4. iulia says:

  e fain folmul.am vazut si partea intai

 5. vicrorita says:

  e interesant imi place mai mult de koda

 6. cristyan says:

  imi plc doar ca merge cam greu

 7. cristyan says:

  am vz si partea intai

 8. cristyan says:

  tristaa

Numele Tau: 

Email: