Fratele Urs Dublat in Romana Online

Fratele Urs Dublat in Romana

Fratele Urs dublat in romana este un desen animat pentru copii produs de catre Walt Disney. In acest film, un baiat inuit vaneaza un urs, drept razbunare, caci in urma unei batalii cu acesta – fratele sau a murit. Acesta gaseste ursul si il omoara, dar Spiritele, suparate pe faptul ca ursul a fost omorat […]

Fratele Urs dublat in romana este un desen animat pentru copii produs de catre Walt Disney. In acest film, un baiat inuit vaneaza un urs, drept razbunare, caci in urma unei batalii cu acesta – fratele sau a murit. Acesta gaseste ursul si il omoara, dar Spiritele, suparate pe faptul ca ursul a fost omorat fara un motiv demn, il transforma pe baiat in ceea ce a urat si ucis.

Actiunea acestui film pentru copii, care in engleza se numeste Brother Bear, este plasata intr-o era indepartata, in America de Nord, iar aici triburile locale cred ca toate creaturile sunt mana Spiritelor, despre care se spune ca apar sub forma unei aurori. Trei frati – Kenai, Denahi si Sitka se intorc la tribul lor, caci Kenai este pe cale sa primeasca un totem sacru si sa devina barbat. Trailerul de la desenul Fratele Urs in Romana poate fi vazut mai sus, si este un film recomandat copiilor carora le plac animalele salbatice.

Sitka a primit darul ghidarii de la vulturi, Denahi a primit intelepciunea lupilor, dar Kenai primeste dragostea ursilor. Kenai nu este foarte bucuros si spune ca ursii sunt defapt niste hoti – lucru mai tarziu confirmat de un urs care a furat niste somon. Kenai si fratii sai urmaresc acel urs, si ajung sa se bata pe un ghetar. Lucrurile se complica in filmul Fratele Urs Dublat in Romana, si Sitka se sacrifica pentru a-si salva fratii. Insa, ursul scapa si Kenai are dorinta de razbunare. Acesta urmareste ursul pana la un munte si il omoara. Spiritele il transforma apoi pe Kenai intr-un urs. Denahi ajunge si el, si vazand ursul, ajunge sa creada ca si fratele sau a murit, si la randul sau jura razbunare.

Kenai, care are acum forma ursului, cade intr-un rau, supravietuieste si este ingrijit de catre Tanana – un shaman din tribul lui Kenai. Aceasta nu vorbeste limba ursilor, dar il sfatuieste sa se intoarca pe munte, sa-l gaseasca pe Sitka, dar nu inainte ca sa indrepte ceea ce a facut. Aceasta dispare rapid fara nici o explicatie. Kenai descopera rapid ca poate intelege restul animalelor. El ajunge sa fie prins intr-o capcana, dar este eliberat de catre un pui de urs pe nume Koda. Cei doi ursi fac un pact, si ajung sa se comporte ca fratii, Fratele Urs Koda dezvaluind faptul ca mama sa lipseste. Cei doi sunt urmariti de catre Denahi, care rateaza de mai multe ori sa-i omoare.

Cei doi ursi ajung intr-un unde locuiesc mai multe familii urs, dupa ce reusesc sa scape de Denahi, iar aici Kenai asculta povestea lui Koda – cum ca mama sa s-a luptat cu oameni, si Kenai realizeaza ca ursul pe care l-a omorat este mama prietenului sau.

Fratele Urs Dublat in Romana trailer

Scrie-ti parerea despre Fratele Urs Dublat in Romana sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. Zaharia mirabela says:

    Fratele urs 1

  2. angela says:

    acest film nu merge asta sau voi “sunteti niste zei!”

Numele Tau: 

Email: