Hachiko Online

Hachiko

Hachiko online subtitrat in romana este povestea unui caine din rasa Akita Inu. In zilele noastre, o clasa plina de elevi sustin prezentari cu privire la eroii lor personali. Un baiat pe nume Ronnie se ridica si incepe sa spuna povestea lui Hachiko, cainele bunicului sau. Cu multi ani inainte, un catel din rasa Akita […]

Hachiko online subtitrat in romana este povestea unui caine din rasa Akita Inu. In zilele noastre, o clasa plina de elevi sustin prezentari cu privire la eroii lor personali. Un baiat pe nume Ronnie se ridica si incepe sa spuna povestea lui Hachiko, cainele bunicului sau.

Cu multi ani inainte, un catel din rasa Akita este trimis din Japonia pana in Statele Unite, dar cusca sa cade din caruciorul de bagaje intr-o statie americana, si acolo este gasit de catre profesorul Parker Wilson. Parker este instantaneu captivat de caine. Cand Carl, controlorul, refuza sa il ia, Parker se decida sa ia cainele acasa la el peste noapte. Sotia sa Cate insista sa nu pastreze catelul si sa-l lase unde l-a gasit. Filmul Hachiko online subtitrat in limba romana este un film frumos si merita vazut chiar si de cei mari sau de iubitorii de animale.

A doua zi, Parker se astepta ca cineva sa fi contactat gara, dar se pare ca nu. Acesta furiseaza cainele in tren si il ia cu el la servici. Aici un profesor de japoneza, Ken, ii traduce simbolul de pe zgarda: Hachi, ce semnifica noroc. Parker se decide sa ii pune numele Hachi si incearca sa joace prinsa cu catelul, dar acesta nu prea are chef de joaca.

Cineva suna la telefon in legatura cu Hachiko si ii spune lui Cate ca doreste sa-l adopte, dar vazand ce mult s-a atasat cainele de sotul ei, aceasta ii raspunde ca cineva deja l-a adoptat. Intr-o dimineata din filmul pentru copii Hachiko online subtitrat, Parker pleaca la servici si Hachiko se furiseaza si il urmareste pana in gara, de unde refuza sa plece pana cand Paker ajunge inapoi.

In cele din urma, Parker il ia pe Hachi in gara in fiecare dimineata, de unde ia trenul pentru a ajunge la locul unde lucreaza. Hachi pleaca inapoi acasa si se intoarce inapoi dupa amiaza pentru a-si astepta stapanul. Acest lucru se intampla in fiecare zi.

Va rugam sa ne scrieti un comentariu cu privire la acest film pentru copii cu animale.

Hachiko trailer

Scrie-ti parerea despre Hachiko sau semnaleaza o problema!


4 Comments

 1. Lienerth Tobias says:

  A fost cel mai minunat film vazut vreodata

 2. andreea says:

  frumos film chiar ma impresionat

 3. giulia says:

  cel mai frumos film

 4. rotariu vanda says:

  filmul acesta ma impresionat foarte tare.chiar ma facut sa plang. este un film frumos!

Numele Tau: 

Email: