Happy Feet 2 online dublat in romana Online

Happy Feet 2 online dublat in romana

Happy Feet 2 online dublat este un film de animatie pentru copii, fiind in acelasi timp un muzical foarte frumos ce poate fi urmarit de catre toti membrii unei familii. Filmul dublat in romana, foloseste o serie de personajele initiale , ale primei productii Happy Feet, insa acum are in prim plan o alta generatie […]

Happy Feet 2 online dublat este un film de animatie pentru copii, fiind in acelasi timp un muzical foarte frumos ce poate fi urmarit de catre toti membrii unei familii. Filmul dublat in romana, foloseste o serie de personajele initiale , ale primei productii Happy Feet, insa acum are in prim plan o alta generatie de pinguini si mai exact , copiii personajelor cu care am facut cunostinta la prima ecranizare.
Erik este fiul lui Mumble si al Gloriei, dar spre deosebire de tatal sau, nu are darul de a dansa si mai frustrant decat atat este pentru Mumble faptul ca nu poate sa il faca sa invete sau macar sa incerce sa danseze cum stiu toti pinguinii de pe ghetar.

Eril si cei mai buni prieteni ai sai, Atticus si Bodicea, l-au urmarit pe Ramon pe alt ghetar unde au aflat ca Ramon a fost antrenat de un alt pinguin care are puteri si poate sa zboare pe nume Sven. Scen din Happy Feet 2 online dublat se presupune a fi ultimul din rasa sa care a supravietuit . Vazand ca poate zbura, Happy Feet devine profund impresionat si ajunge sa il idolatrizeze pe Sven, care incepe sa se ataseze de micul pinguin. Ramon ajunsese la Sven pentru a-l ajuta sa isi gaseasca o partenera avand in vedere ca era deja trecut de vremea la care trebuia sa aiba una. Sven incearca sa il ajute, dar pana sa se gandeasca la o solutie, Ramon pune ochii pe Carmen, cea mai ravnita dintre femelele de pe ghetar, care se arata la fel de dezinteresata de acesta ca si celelalte femele care au avut de a face cu el. Mumble pleaca pe urmele de pasi ale copiilor si ajunge pana la celalt ghetar unde, ajunge la discutii aprinse cu Erik si prietenii lui care refuzau sa se intoarca acasa. Vezi filmul Happy Feet 2 dublat in romana online trailer mai sus.

Cand pinguinii s-au intors acasa, au descoperit ca un iceberg urias a lovit ghetarul pe care se afla grupul lor de pinguini aproape scufundandu-l dar cel mai grav era ca erau prinsi ca intr-un butou de unde nu puteau sa se elibereze, peretii find prea inalti, alunecosi si inclinati pentru a putea urca pana la suprafata. Bo, prietenul lui Happy Feet 2 s-a intors la ghetarul lui Sven pentru a le spune celor de acolo ce au patit prietenii sai si pentru a le cere ajuotorul. Intre timp, Erik, Mumble si Atticus au ineput sa pescuiasca pentru a le aduce mancare celor prinsi in capcana, dar in scurt timp si-au dat seama ca sunt mult prea multi pentru a reusi sa ii hraneasca pe toti iar drumul care era de parcurs era prea lung si ii incetinea.
In cele din urma, au venit si cei din grupul lui Sven care au ajutat la a aduce hrana pentru cei captivi si tot ei au fost cei care au ajutat la eliberarea pinguinilor din capcana. Erik incepe sa danseze, amintindu-si sfatul pe care tatal sau I l-a dat de 2 ori pentru a se relaxa

Happy Feet 2 online dublat in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Happy Feet 2 online dublat in romana sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. andra says:

    De ce ati scos filmul animat cu pinguinii? Fetita mea are 2 ani, ii placea tare mult desenele:(

Numele Tau: 

Email: