Harap Alb Desene Animate Online

Harap Alb Desene Animate

In Harap Alb Desene Animate in romana cica a fost odata un imparat care avea trei fecior, si acest imparat mai avea un frate, care l-a randul sau aveam trei fete. Fratele imparatului nostru era foarte batran, asa ca ii da acestuia de stire, sa-si trimita unul dintre feciori pentru a domni in locul lui. […]

In Harap Alb Desene Animate in romana cica a fost odata un imparat care avea trei fecior, si acest imparat mai avea un frate, care l-a randul sau aveam trei fete. Fratele imparatului nostru era foarte batran, asa ca ii da acestuia de stire, sa-si trimita unul dintre feciori pentru a domni in locul lui.

Imparatul isi cheama feciorii si ii intreaba daca se simte careva vrednic de a domni peste imparatia fratelui sau. Primul care porneste este fiul ce mare, insa acesta se intoarce cu coada intre picioare acasa, caci pe drum dadu de un urs care-l baga in sparieti. Al 2-lea care a pleacat a fost fiul cel mijlociu, si acesta la randul sau pateste ce-a patit si fratele sau mai mare. Trailerul de la Harap Alb Desene Animate dublate in romana.

Fiul cel mic cazu’ pe ganduri, dar dupa o discutie cu Sfanta Duminica, si dupa ce aceasta ii dadu niste sfaturi mai ciudate, el isi ia inima in dinti si il roaga pe tatal sau sa aibe incredere si in sansa lui. Flacaul, dupa sfaturile primite, gaseste calul tatalui sau de la nunta, hainele pe care acesta le purtase, niste arme si pleaca.

La un moment dat in desenul animat Harap Alb, flacaul da si el de urs si cand sa-l loveasca cu buzduganul, ursul scosese niste urlete de om. Se pare ca ursul era chiar tatal lui, deghizat pentru a testa curajul fiilor sai. Acesta il binecunvanteaza, ii da sfat sa se fereasca de Span, si ii ureaza drum bun. Oricarui copil i-a placut acest basm, dar ce parere aveti despre Harap Alb desene animate?

Dupa ce merse doua zile, trei, in calea sa da de un strain, care ii cere sa-l ia cu el, caci o sa-i fie de folos. Din pacate, Harap Alb nu mai stia pe unde sa mearga, si spanul il convinge intr-un final sa mearga cu el. Ei trecusera pe langa o fantanta si fiind insetat, se duse sa bea o cana cu apa. Spanul, siret, il apuca pe fercior de picioare si il azvarle in fantana. Acum intre cei doi se face o intelegere; Spanul il lasa sa iasa, daca jura ca il va sluji pe la moarte, ii ia locul, iar feciorul de crai va fi doar umilul sau servitor care se va numi de-acum incolo Harap Alb.

Harap Alb Desene Animate trailer

Scrie-ti parerea despre Harap Alb Desene Animate sau semnaleaza o problema!


5 Comments

 1. iuly says:

  imi place si e foarte frumos like

 2. estera says:

  Super…

 3. george says:

  foarte frumos celmai frumos film

 4. david says:

  etare prima oara cand lam auzit

 5. alina says:

  ei nu imi place delok dar asta este doar parerea mea!
  =D

Numele Tau: 

Email: