Hercules Online

Hercules

Hercules online subtitrat in romana este un film produs de catre Walt Disney si lansat in anul 1997. Actiunea filmului si personajele se bazeaza pe legendele eroului mitologic Heracles, fiul lui Zeus. Sa vedem cum incepe povestea acestor desene animate pentru copii. Dupa ce Titanii au fost intemnitati sub ocean, Zeus si sotia sa Hera […]

Hercules online subtitrat in romana este un film produs de catre Walt Disney si lansat in anul 1997. Actiunea filmului si personajele se bazeaza pe legendele eroului mitologic Heracles, fiul lui Zeus.

Sa vedem cum incepe povestea acestor desene animate pentru copii. Dupa ce Titanii au fost intemnitati sub ocean, Zeus si sotia sa Hera au avut un fiu pe nume Hercules. In timp ce aproape toti ceilalti zei erau bucurosi, fratele cel gelos a lui Zeus – Hades a facut un plan diabolic pentru a-l inlatura pe Zeus de la putere si sa puna el mana pe Muntele Olimp. Lansandu-se in mana destinului, Hades afla ca peste 18 ani, o aliniere planetara ii va permite sa-i localizeze si sa-i elibereze pe Titani si cu ajutorul acestora va pune mana pe Olimp, asta doar daca Hercules nu va interveni. Hades isi trimite minionii – Panica si Durere pentru a scapa definitiv de Hercule. Cei doi reusesc sa-l rapeasca si sa-i dea o formula care sa-l faca muritor, dar acestia nu reusesc sa-i fure puterea supraomeneasca si Herc este gasit si adoptat de catre o familie de fermiei – Alcmene si Amphitryon. Trailerul gratis pentru copii de la filmul Hercules online subtitrat in romana poate fi vazut mai sus.

Multi ani mai tarziu, tanarul Hercules online ajunge sa fie huiduit din cauza puterii sale si el tot se indreaba de unde a venit. Dupa ce parintii sai adoptivi ii arata lantisorul pe care il avea la gat, Hercules se decide sa faca o vizita la templul lui Zeus pentru a afla raspunsuri la toate intrebarile sale. Statuia lui Zeus din templu prinde viata si ii spune tot adevarul, si ca va putea deveni din nou zeu daca va demonstra ca este un adevarat erou. Zeus ii trimite lui Herc prietenul Pegasus, un cal cu aripi, pentru a-l ajuta pe baiat sa-l gaseasca pe Philoctetes care a antrenat la viata sa multi eroi. Hercules ajunge sa-l intalneasca pe Phil, care s-a retras, dar care ia aceasta provocare si doreste sa faca din Herc un adevarat erou.

Aceste desene animate pentru copii sunt foarte frumoase si au avut un mare succes la momentul lor. Ele pot fi gasite in versiunea cu subtitrare in romana, pana acum eu nu am vazut o versiune dublata. Daca pana acum v-am starnit curiozitatea, o sa continuam cu cateva inlantuiri de evenimente din filmul Hercules. Antrenamentul se incheie si cand Hercules este destul de barbat, acesta zboara inspre Theba. Pe drum, acestia se intalnesc cu Megara, pe care Hercules o salveaza de catre un centaur pe nume Nessus. Dar, dupa ce Hercules, Phil si Pegasus pleaca, se constata ca Meg este unul din minionii lui Hades, si care si-a vandut sufletul pentru a-si salva iubitul necredincios.

Odata ajuns in Theba, Hercules constata ca este nedorit de catre cetateni pana cand nu apare Meg, care spune ca doi baieti sunt prinsi intr-o capcana. Hercules ii salveaza, nestiind ca acestia sunt defapt Panica si Durere deghizati.

Hercules trailer

Scrie-ti parerea despre Hercules sau semnaleaza o problema!


4 Comments

 1. Alex says:

  Filmul e tare.

 2. Gabriel says:

  E Super tare filmul am un joc cu el si se numeste disneys hercules tu il ai alex

 3. robert says:

  oh yeah e super tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 4. gabita says:

  LA MINE NU MERGE . CUM II POT DA DRUMUL.ASA AM VRUT SA VAD SI DESENE ANIMATE CU POCAHONTAS DAR NU A MERS.OARE DE CE?

Numele Tau: 

Email: