Ice Age 1 Online

Ice Age 1

Ice Age 1 online in romana este un film animat pe calculator de comedie. Filmul incepe cu o veverita preistorica, cunoscuta sub numele de Scrat care incearca sa gaseasca un loc unde sa-si ascunda pretioasa ghinda. In cele din urma, Scrat incearca sa ingroape ghinda in pamant, si face o crapatura care incepe sa se […]

Ice Age 1 online in romana este un film animat pe calculator de comedie. Filmul incepe cu o veverita preistorica, cunoscuta sub numele de Scrat care incearca sa gaseasca un loc unde sa-si ascunda pretioasa ghinda. In cele din urma, Scrat incearca sa ingroape ghinda in pamant, si face o crapatura care incepe sa se extinda kilometri si kilometri si o avalansa mare are loc.

Scrat abia scapa cu viata, si ajunge sa fie calcat in picioare de catre o cireada de animale preistorice. Se pare ca animalele incearca sa evite epoca de gheata migrand inspre sud. Manfred este un mamut agitat si se pare ca acesta este singurul care se indreapta inspre nord. Sid, este un megalonyx neindemanatic care a fost lasat in urma de catre familia sa. Acesta porneste singur la drum in Ice Age 1 si ii calca pe nervi pe Frank si Carl, doi brontopi. Sid le strica salata pe care cei doi vroiau sa o manance. Sid ajunge sa fie atacat si este salvat de catre Manfred, care se lupta cu cei doi inamici. Sid nu mai are ce face si porneste impreuna cu Manfred inspre nord. Trailerul de la filmul Ice Age 1 online subtitrat in romana poate fi vizionat mai sus.

Intre timp, Soto din Ice Age subtitrat gratis, liderul unei haite doreste sa se razbune pe un grup de oameni si vrea sa puna ghearele pe fiul capeteniei, Roshan. Soto conduce un raid asupra oamenilor, timp in care mama lui Roshan este separata de restul grupului si sare intr-o cascada sub presiunea locotenentului lui Soto, Diego. Pentru ca nu a dus la capat misiunea, Diego este trimis sa o gaseasca pe femeie si sa aduca bebelusul. Manfred si Sid o zaresc pe femeie langa lac si se duc la ea, dar aceasta mai are doar puterea sa le lase in grija copilul. Dupa ce Sid din filmul pentru copii Ice Age 1 online in romana il convinge pe Manfred, acestia se decid sa se duca la Roshan, dar cand ajung acolo, gasesc locul dezertat. Acestia se intalnesc cu Diego, care ii convinge pe cei doi sa il lase sa-i gaseasca pe oameni.

Pe drum acestia au parte de cateva aventuri, si ajung la o pestera cu mai multe desene facute de oameni unde Sid si Diego afla despre trecutul lui Manfred si intalnirile sale cu oamenii.

Ice Age 1 trailer

Scrie-ti parerea despre Ice Age 1 sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. ionela says:

    Foarte tare filmul 10 nota mea

Numele Tau: 

Email: