In Jungla Online

In Jungla

In Jungla filmul incepe cu leul Samson care ii spune fiului sau Ryan povesti cu aventurile sale de pe vremea cand era in salbaticie. Ryan incearca sa imite roraitul tatalui sau, dar tot ce poata sa faca acum este un meuniat de pisica. Noaptea, cand gradina zoologica se inchide, toate animalele sunt libere sa mearga […]

In Jungla filmul incepe cu leul Samson care ii spune fiului sau Ryan povesti cu aventurile sale de pe vremea cand era in salbaticie. Ryan incearca sa imite roraitul tatalui sau, dar tot ce poata sa faca acum este un meuniat de pisica. Noaptea, cand gradina zoologica se inchide, toate animalele sunt libere sa mearga in voie. Samson se duce sa joace curling cu testoase impreuna cu celelalte animale, in timp ce Ryan impreuna cu prietenii sai Eze hipopotamul si Duke cangurul, sa le fugareasca pe gazele la fel ca tatal sau.

Samson observa mai tarziu cum prietenul sau cel mai bun – Benny veverita incearca sa o convinga pe Bridget girafa sa iasa in oras cu el, dar ea este clar dezinteresata. Impreuna cu Bridget, un koala ghinionist pe nume Nigel, si o anaconda pe nume Larry, Samson reuseste sa termine jocul de curling impotriva unei echipe de pinguini. Trailer de la filmul In Jungla dublat in romana poate fi urmarit mai sus. Va rugam sa ne spune-ti o prima impresie!

Intre timp, prietenii lui Ryan se furiseaza in locasul gazelelor. Ryan incearca sa-i opreasca pe Eze si pe Duke cu un rorait, dar el miauna. Dar, reuseste sa le fugareasca pe gazele, si strica jocul tatalui sau. In acea noapte, dupa ce se cearta cu tatal sau, Ryan ajunge sa fie transportat din greseala intr-o cutie verde, despre care legendele spun ca il vor duce in jungla. Cu ajutorul unui porumbel, Samson si Benny se duc dupa el, furisandu-se intr-o masina de gunoi. Dar Larry, Nigel si Bridget vor si ei sa mearga asa ca din greseala Benny nu mai reuseste sa incapa in masina.

In a doua zi dimineata, cei patru prieteni fura o barca pentru a ajunge in portul New-York-ul pentru a prinde nava pe care se afla Ryan. Dupa ce reusesc sa se prinda cum sa manevreze barca, cu putin ajutor din partea lui Larry, acestia se reunesc cu Benny. Dupa mai multe zile in filmul In Jungla dublat in romana, Nigel ajunge sa fie satul de caldure si de insetare, si avand impresia la un moment ca s-au lovit de un iceberg, sare in apa. Din fericire, barca a ajuns in Africa si grupul descopera ca toate animalele din zona sunt in proces de evacuare caci un vulcan a erupt. Acestia il vad pe Ryan cum fuge in jungla iar Samson incearca sa-si foloseasca instinctele pentru a-l gasi pe fiul sau.

In Jungla trailer

Scrie-ti parerea despre In Jungla sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. bianca says:

    Acest film pentru copii imi aminteste de copilarie :>

Numele Tau: 

Email: