Incredibilii Dublat in Romana Online

Incredibilii Dublat in Romana

Incredibilii Dublat in Romana este un desen animat pe calculator cu super eroi. Este o comedie scrisa si regizata de catre Brad Bird si lansata de catre cei de la Walt Disney. Filmul pentru copii urmareste o familie de super eroi care duce o viata linistita la tara, si care este fortata sa-si ascunda puterile. […]

Incredibilii Dublat in Romana este un desen animat pe calculator cu super eroi. Este o comedie scrisa si regizata de catre Brad Bird si lansata de catre cei de la Walt Disney. Filmul pentru copii urmareste o familie de super eroi care duce o viata linistita la tara, si care este fortata sa-si ascunda puterile.

Oameni inzestrati cu puteri erau vazuti odata ca eroi, dar stricaciunile colaterale cauzate de catre faptele bune ale acestora, au facut ca guvernul sa ia niste masuri de relocare a acestori oameni, fortandu-i pe acestia sa traiasca printre oamenii obisnuiti si sa-si ascunda puterile. Bob si Helen, doi incredibili din acest film dublat in romana, s-au casatorit si au acum trei copii – Violet, Dash si Jack si traiesc in suburbia orasului Metroville. Dash si Violet se pare ca au super-puteri iar familia lor se numeste The Incredibles dublat in romana, dar Jack nu a dat nici un fel de semnal. Bob, care acum lucreaza la o agentie de asigurari, isi aminteste cu drag de vremurile cand el Incredibilul, si acesta se furiseaza in noptile de miercuri, impreuna cu prietenul sau Lucius Best, pentru a lupta impotriva crimei.

Intr-o zi, Bob isi pierde cumpatul din cauza sefului care a refuzat sa ajute o persoana aflata la anaghie, lucru care il face pe Bob sa-si dezvaluie puterea supra-omana si in cele din urma sa-si piarda si slujba. In timp ce incerca sa se gandeasca la ce sa-si spuna lui Helen, acesta gaseste un mesaj de la o femeie pe nume Mirage, care il roaga pe domnul Incredibil sa o ajute in capturarea unui robot hot, in schimbul unei recompense. Bob ii spune lui Helen ca se va duce intr-o calatorie de servici, si infrange cu succes puternicul robot Omnidroid. Daca sunteti interesati de acest film – Incredibilii Dublat in Romana, va rugam sa va uitati inainte si la trailerul care poate fi vizionat mai sus.

Intorcandu-se in Metrobille, Bob isi petre zilele atrenandu-se. Acesta isi scoate costumul, care a suferit niste incidente in urma ultimei batalii si i-l da lui Edna Mode – un designer de mode, pe care o roaga sa-l repare. Mirage il contacteaza din nou pe Bob, de data aceasta pentru o noua slujba. Cand ajunge din nou pe insula, acesta gaseste Omnidroidul refacut si reprogramat pentru a fi mai puternic ca data trecut. In timp ce era prins de catre robot, Incredibilul il intalneste pe creator – un om de stiinta malefic pe nume Sindrom. Bob il recunoaste pe acest om, care cand era mic vroia sa fie ajutorul sau, sub numele de IncrediBoy – baiatul incredibil.

Incredibilii Dublat in Romana trailer

Scrie-ti parerea despre Incredibilii Dublat in Romana sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. ionela says:

    Frumos film;-)

Numele Tau: 

Email: