Lorax dublat in romana Online

Lorax dublat in romana

Lorax dublat in romana este o comedie online, animata pe calculator, unul din cele mai noi desene animate aparute in anul 2012. Teodor Wiggings este un baiat de 12 ani care traieste in Thneedville – un oras cu ziduri inalte, complet artificial: totul este facut din plastic, metal si sintetice. Ted, asa cum este stiut […]

Lorax dublat in romana este o comedie online, animata pe calculator, unul din cele mai noi desene animate aparute in anul 2012. Teodor Wiggings este un baiat de 12 ani care traieste in Thneedville – un oras cu ziduri inalte, complet artificial: totul este facut din plastic, metal si sintetice. Ted, asa cum este stiut de catre prieteni, se hotaraste sa gaseasca un copac real pentru prietenul sau Audrey. Bunica sa care este foarte energetica ii sugereaza sa vorbeasca cu Once-ler despre asta, si el descopera ca orasul lor a fost izolat de restul lumii, care este in mare parte un desert contaminat. Cine este acest Lorax? Ei bine el este protectorul padurilor!

Once-ler este de acord sa-i spuna mai multe despre copaci, daca ii va asculta povestea. Ted este de acord, chiar dupa ce maiorul din Thneedville, care este si proprietarul zgarcit al unei companii de oxigen imbuteliat, il confrunta pe baiat si il preseaza sa ramana in oras. De-alungul filmului, Ted, incurajat de catre bunica sa, continua sa invete mai multe despre istoria copacilor. Filmul Lorax dublat in romana este unul educativ pentru copii. Dorim sa aflam daca v-au placut aceste desene animate si de aceea va invitam sa ne lasati comentarii.

De-alungul vizitelor pe care le are la Once-ler, acesta afla despre cum l-a intalnit prima data pe Lorax, intr-o padure. Lorax este o creatura morocanoasa, dar cu un anume sarm portocaliu, si se pare ca rolul sau era de a proteja pamantul. La inceput, Once-ler avea in plan sa taie copacii. In cele din urma, insa, aceasta a promis sa nu mai taie nici un copac vreodata. Inventia tanarului om de afaceri, prin care sa culeaga aceste fructe produse de catre copacii Thneed, incepea sa aiba un mare succes si si-a chemat si familia sa-l ajute. Totul mergea bine in filmul Lorax, si totul era foarte calculat, dar familia sa care era lacoma l-a convis sa produca mai mult si mai mult, pana s-a ajuns la supraproductie. Oncelerul a poluat cerul, apele si tinutul.

Lorax online dublat in romana i-a lasat acestuia un mesaj, pe care Once-ler l-a inteles, si ii da lui Ted un cadou – ultima samanta de Truffula, in speranta ca o va planta si va creste. Dorinta lui Ted de a o impresiona pe Audrey este acum o misiune personala – aceea de a le reaminti tuturor importanta pe care o are natura si un mediu sanatos.

Lorax dublat in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Lorax dublat in romana sau semnaleaza o problema!


6 Comments

 1. seby says:

  hahaha extraordinar

 2. yonutz 32M says:

  tare

 3. denisa says:

  fain:)) imi place:)) e grozav:))

 4. Beatrice says:

  Super tare!!!

 5. Beatrice says:

  E a doua oara cand ma uit la el!

 6. ionela says:

  Drăguț film ;-)

Numele Tau: 

Email: