Megamind online dublat in romana Online

Megamind online dublat in romana

Iata si un film pentru copii cu super eroi. Megamind online dublat in romana este un film american de comedie regizat de catre Tom McGrath. Megamind este un extraterestru cu o inteligenta de nemaivazut, dar acesta se pare ca are o problema de personalitate si se auto proclama cel mai frumos criminal, cel mai destept […]

Iata si un film pentru copii cu super eroi. Megamind online dublat in romana este un film american de comedie regizat de catre Tom McGrath. Megamind este un extraterestru cu o inteligenta de nemaivazut, dar acesta se pare ca are o problema de personalitate si se auto proclama cel mai frumos criminal, cel mai destept si cel mai mare maestru al infractiunilor. Ca un infractor al orasului Metro City, acesta se lupta in continuu si este invins de catre cel care vegheaza orasul, super-eroul numit Metro Man. Rivalitatea dintre cei doi a aparut inca de cand erau mici, trimisi amandoi de catre parintii lor, de pe planetele lor muribunde catre Pamant. Numai ca fiecare cu destinul sau iar Megamind a ajuns un geniu fara un scop anume in viata, iar celalalt un chipes super-erou cu o copilarie perfecta.

In ziua in care oamenii din Metro City au dedicat un muzeu protectorului lor, Megamind dublat in limba romana impreuna cu Minionul sau o rapesc pe Roxanne Ritchi, reporter de meserie, si il atrag pe Metro-Man intr-o incapere din cupru. Spre marea surpriza a tuturor, Metro Man nu poate scapa, plangandu-se ca acest metal este singura lui slabiciune, si se pare ca ajunge sa fie omorat de catre raza ucigasa a lui Megamind. Megamind sare in sus de bucurie, dar dupa scurt timp acesta intra in depresie, caci actiunile sale nu mai au nici o insemnatate daca nu exista nimeni care sa-l opreasca. Filmul Megamind Online dublat in limba romana.

La putin timp dupa ce distruge muzeul Metro Man, Megamind online dublat se deghizeaza intr-o persoana mai normala si iti zice Bernard. In timp ce este deghizat acesta primeste o idee de la Roxanne si creaza un super-erou injectand ADN de-a lui Metro Man intr-o persoana care ar trebui sa merite sa devina super erou. Dar Megamind pare sa nu fie priceput in a alege o persoana potrivita, sau nu o tinteste pe cea potrivita. Caci serul ajunge fix in cameramanul lui Roxanne – Hal. Megamind apoi il prepara pe Hal pentru a se lupta cu el si pentru a deveni noul super-erou de otel al orasului, sub numele de titan.

Ei bine, Megamind dublat in romana incepe sa aiba niste sentimente profunde pentru Roxanne si continua sa-si dea intalniri cu ea, deghizat in Bernard. Acest lucru ii aduce probleme din partea lui Hal, care este gelos pe el. Pana si Minion are o probleme cand il vede pe Megamind ca isi pierde interesul in scopurile care mai demult il defineau. La cina, Megamind si Roxanne se saruta, timp in care deghizarea lui Megamind dispare. Acest lucru o infuriaza pe Roxanne si il paraseste. Megamind, care este acum cu inima franta, se intoarce in barlogul sau si jura ca-si va relua rolul de rau-facator in serios si ca se va lupta cu Titan in urmatoarea zi, asa cum a planificat.

Megamind online dublat in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Megamind online dublat in romana sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. daniil says:

    este super

  2. daniil says:

    megamind este cel mai super film

Numele Tau: 

Email: