Mica Sirena Inceputurile lui Ariel dublat Online

Mica Sirena Inceputurile lui Ariel dublat

Mica Sirena Inceputurile lui Ariel dublat in romana online este un desen animat pentru copii creat de catre Walt Disney. Regele Triton si sotia sa Athena conduc tinutul subacvatic numic Atlantica, iar aici este numai muzica si voie buna. Cei doi au sapte fete, iar cea mai mica este Ariel – mica sirena. Triton se […]

Mica Sirena Inceputurile lui Ariel dublat in romana online este un desen animat pentru copii creat de catre Walt Disney. Regele Triton si sotia sa Athena conduc tinutul subacvatic numic Atlantica, iar aici este numai muzica si voie buna. Cei doi au sapte fete, iar cea mai mica este Ariel – mica sirena.

Triton se gandeste sa ii faca un cadou nevestei sale si ii ofera o cutie muzicala. In acest timp o nava pirat se apropie si toti scapa cu exceptia lui Atehna, care strivita de nava cand incerca sa salveze cutiuta muzica. Devastat de moartea sotiei, Triton interzice ca muzica in tot regatul.

Pe filmepentrucopii.com veti gasi si alte filme cu Mica Sirena, iar acesta se numeste Inceputurile lui Ariel si este dublat in limba romana.

Zece ani mai tarziu, ariel impreuna cu surorile ei traiesc dupa o rutina stricta, sub privirea Marinei del Rey si a asistentului ei Benjamin. Marina isi uraste slujba si ar dori sa fie mai aproape de Triton, mai exact in locului crabului Sebastian. Ariel este fustrata de viata pe care o duce, iar acest lucru isca multe certuri cu tatal ei.

Intr-o zi, Ariel il intalneste pe Flounder, un peste tanar pe care il urmareste intr-un club de muzica. Ea este incantata cand ajunge sa asculte muzica, si ajunge sa fie socata cand il vede pe Sebastian ca este unul din performeri. Cand prezenta ei este dezvaluita, intrega trupa inceteaza sa mai cante, crezand ca fata ii va pari la tatal ei. Mica Sirena incepe si ea sa cante, explicand ca dragostea ei pentru muzica ii aduce aminte de mama ei, asa ca se alatura acestui club privat.

Mica Sirena Inceputurile lui Ariel dublat trailer

Scrie-ti parerea despre Mica Sirena Inceputurile lui Ariel dublat sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. silvia says:

    Super filmul! Nu ma mai dezlipesc de tableta

  2. maria says:

    foarte frumos filmul dar si trist

Numele Tau: 

Email: