Monsters vs Aliens Online

Monsters vs Aliens

Monsters vs Aliens online dublat in romana este un film animat pe calculator pentru copii. Este o comedie science-fiction produsa de catre Dreamworks. Susan Murphy va fi in curand mireasa, dar este lovita de catre un meteorit in ziua nuntii ei. Aceasta trebuia sa se marite cu reporterul de la stiri Derek Dietl. In loc […]

Monsters vs Aliens online dublat in romana este un film animat pe calculator pentru copii. Este o comedie science-fiction produsa de catre Dreamworks. Susan Murphy va fi in curand mireasa, dar este lovita de catre un meteorit in ziua nuntii ei. Aceasta trebuia sa se marite cu reporterul de la stiri Derek Dietl.

In loc sa o omoare, meteoritul o expune la o substanta periculoasa, care o face sa creasca foarte mari – ajungand sa aibe 50 de metri in inaltime. Alertati de acest meteorit, iar mai apoi de catre tatal lui Susan, ajunge si armata si o captureaza pe Susan. Aceasta are numele de cod Ginormica si este trimisa la o inchisoare top-secreta condusa de catre generalul Monger. Acolo ea ii intalneste pe alti monstri: BOB, o gelatina indestructibila putin cam prostuta, Cockroach gandacul, Missing Link – un amfibian si Insectosaurs – o chestie mai mare degat Ginormica daca va puteti inchipui! Filmul Monsters vs Aliens dublat in romana online gratis.

Un extraterestru pe nume Gallaxhar detecteaza radiatii quantonomice pe Pamant si trimite un robot gigant pentru a gasi sursa. Dupa ce robotoul aterizeaza, Presedintele Statelor Unite incearca sa faca primul contact, dar acest lucru esueaza si robotul incepe sa distruga orice intra in raza sa de actiune. Generalul Monger il convinge pe Presedinte sa-i foloseasca pe monstri pentru a lupta impotriva robotului. Monsters vs Aliens online subtitrat accepta misiune si daca vor reusi, li s-a promis libertatea. Odata ajunsi in San Francisco, Susan este urmarita de catre Robot pana la poarta Golden Gate, unde monstri il distrug.

Mai departe in acest film pentru copii cu monsters, Susan se intoarce acasa si le face cunostiinta monstrilor cu familia ei. Ei sunt repede alungati, deoarece au cauzat din greseala panica in cartier. Derek se desparte de Susan, spunand ca el nu o mai poate lua de nevasta, caci in primul rand asta i-ar dauna carierei. La inceput devastata, Susan realizeaza mai tarziu, ca devenind un monstru, este cu adevarat o noua schimbare si inca inspre bine.

Dintr-o data, ea este rapita de catre Gallaxhar, unul dintre aliens (extraterestri), care pare ca l-a omorat pe monstrul Insectozauruss. Pe nava lui, Susan scapa si il urmareste pe Gallaxhar, dar asta a fost doar o momeala ca aceasta sa ajunga intr-o masinarie ce va extrage quantoniumul din corpul ei. Acest lucru o face pe fata sa ia din nou proportiile normale. Gallaxhar din Monsters vs Aliens subtitrat in romana foloseste apoi substanta extrasa pentru a porni o masinarie ce il cloneaza, el pregatindu-se sa invadeze Pamantul.

Monsters vs Aliens trailer

Scrie-ti parerea despre Monsters vs Aliens sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. maria says:

    este foarte tare acest film ce pacat ca nu au facut continuare

  2. alexandra says:

    as vrea sa fiu si eu asa de puternica

Numele Tau: 

Email: