Motanul Incaltat online dublat in romana Online

Motanul Incaltat online dublat in romana

Motanul Incaltat online dublat in romana este un desen animat pe calculator care a aparut in anul 2011. Acest film pentru copii, care in engleza se numeste Puss in Boots, are in centrul atentiei pe Motanul Incaltat – o pisica vorbitoare haioasa, incaltata cu o pereche de bocanci. El incearca sa-si dovedeasca nevinovatia si sa-si […]

Motanul Incaltat online dublat in romana este un desen animat pe calculator care a aparut in anul 2011. Acest film pentru copii, care in engleza se numeste Puss in Boots, are in centrul atentiei pe Motanul Incaltat – o pisica vorbitoare haioasa, incaltata cu o pereche de bocanci. El incearca sa-si dovedeasca nevinovatia si sa-si recapete onoarea. Acesta afla ca un cuplu – Jack si Jill au fasolele magice pe care le-a cautat toata viata, fasole care l-ar putea duce la castelul unui urias unde se afla oua de gasca din aur.

Cand Motanul incearca sa fure din camera hotilor, Kitty il intrerupe si amandoi esueaza. Kitty umbla in gasca cu Humpty Alexandru Dumpty – un ou vorbitor, si prietenul din copilarie a motanului nostru, pe care l-a intalnit la orfelinat. Motanul ii spune lui Kitty despre sentimentele sale pentru Humpty, care l-a pacalit sa comita o crima intr-o aventura din tinerete. Humpty il convinge pe Motan sa se alature lor si sa gaseasca fasolele, iar mai apoi sa imparta prada. Trailerul online de la filmul Motanul Incaltat dublat in romana poate fi urmarit mai sus.

Cei trei reusesc sa fure, in cele din urma, fasolele si le planteaza in desert. Relatia motanului si a lui Kitty incepe sa devina romantica. Cei trei se urca pe vrejul de fasole, si trec dincolo de nori unde gasesc castelul uriasului, asta dupa ce reusesc sa treaca de Marea Teroare care pazea gasca. Acestia realizeaza ca oualele sunt prea grele si nu le pot cara, asa ca fura gasca si pleaca din castel. In timp ce-si celebrau victoria, grupul este prins in ambuscada de catre Jill si Jack, care il lasa pe Motanul Incaltat online inconstient.

Cand motanul se trezeste, acesta ia urma hotilor pana in fostul sau oras, unde afla ca in spatele acestei scheme a fost mintea lui Humpty, care l-a momit pana aici pentru a fi capturat, drept razbunare pentru ca l-a abandonat in trecut. Se pare ca si Kitty era implicata in aceasta schema, alaturi de Jill si Jack. Dupa ce are o discutie cu mama sa adoptiva, Motanul Incaltat in romana se preda in timp ce Humpty doneaza multe oua de aur orasului si devine un erou.

In timp ce era in inchisoare, Motanul se intalneste cu Jack din povestea Jack si vrejul de fasole, care il avertizeaza ca Marea Teroare este defapt mama gastei, si nu se va opri de la nimic pana nu isi va recupera copilul. Kitty, cuprinsa de remuscari, il elibereaza pe Motan din inchisoare si ii spune ca il iubeste. Puss se duce pe urmele lui Humpty, ca doreste ca Marea Teroare sa distruga orasul. Motanul Incaltat il convinge pe Humpty sa il ajute in lupta cu Marea Teroare, spunandu-i acestuia ca stie ca are un suflet bun. Marea Teroare – o gasca gigant, ajunge. Folosindu-se de gasca de aur ca momeala, Motanul si Humpty o ademeneasc pe aceasta in afara orasului

Motanul Incaltat online dublat in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Motanul Incaltat online dublat in romana sau semnaleaza o problema!


10 Comments

 1. mihai says:

  sineorita iubesc femeile frumoase

 2. denisa says:

  foarte frumos

 3. denisa says:

  foarte frumos film merita nota 10

 4. teo says:

  0721553592

 5. andreea says:

  imi place foarte mult filmul e frumos

 6. flavius95 says:

  o fost foarte tare 10 si funda a fost si tare si amuzant ;)

 7. ionela says:

  Mia placut foarte mult și am si ras mult ;-)

 8. alibia says:

  a fost frumos :) ;*

 9. kitty says:

  super , merita 10
  va recomand sa priviti acest desen animat,in plus ca e amuzant.

Numele Tau: 

Email: