Neinfricata online dublat in romana Online

Neinfricata online dublat in romana

Neinfricata in romana este un film animat pentru copii, un desen cu multa aventura. Este povestea unei printese, putin cam neobisnuita insa si care nu se incadreaza in tiparul basm. Sa incepem a povesti! In Scotia, regele Fergus din clanul DunBroch ii da cadou fiicei sale, printesa Merida un arc cu sageti, cadou de ziua […]

Neinfricata in romana este un film animat pentru copii, un desen cu multa aventura. Este povestea unei printese, putin cam neobisnuita insa si care nu se incadreaza in tiparul basm. Sa incepem a povesti! In Scotia, regele Fergus din clanul DunBroch ii da cadou fiicei sale, printesa Merida un arc cu sageti, cadou de ziua ei. In timp ce se antrena, Merinda a inceput sa auda niste soapte. La scurt timp, Mor’du, un urs gigant, ataca familia. Merinda reuseste sa scape impreuna cu mama ei, regina Elinor, in timp ce fergus s-a dus sa se lupte cu ursul. Aceasta batalia il cost pe rege piciorul lui stang.

Trailer online la Neinfricata in romana film pentru copii cu subtitrare in limba romana poate fi vazut mai sus.

Multi ani mai tarziu, Elinor da nastere unor tripleti, iar Neinfricata este un adolscent in toata firea si putin cam libertina. Mama ei o informeaza ca a fost promisa primului nascut a unui rege aliat tatalui ei. Reamintindu-i Neinfricatei despre o legende in care un print si-a ruinat regatul, Elinor o avertizeaza ca daca nu va reusi sa o marite, ar putea dauna grav regatului. In ciuda acestui avertisment, Neinfricata de Merida nu este multumita de acest aranjament.

Clanurile ajung si toti pretendentii printesei se vor concura la jucorile organizate in cinstea acestui eveniment. In timpul VolumePills acestor intreceri, Merinda declara ca si ea are dreptul de a concura pentru propria ei mana. Infuriata de aceasta smecherie, Elinor se ia la cearta cu fata. Merinda ajunge sa fuga de acasa in padure si aici soaptele o duc la o vrajitoare batrana care se dadea drept un taietor de lemne. Dupa putina tocmneala, vrajitoare ii da Neinfricatei in romana o vraja in forma unui tort care ii va schimba mama.

Merinda din filmul Neinfricata in romana online se intoarce la castel si ii prezinta lui Elinor torul vrajit si ii da o oferta de pace. Regina ia o inghititura. Apoi reginei i se face rau si se transforma intr-un urs mare si negru, la fel ca cel cu care s-a luptat tatal Merindei cand si-a pierdut piciorul. Realizand ca viata reginei este in mare pericol, neinfricata de Merida incearca sa o ascunda pe mama ei, dar nu v-a reusi singura. Dupa ce isi convinge fratii sa o ajute, Merida si Elinor ajung intr-un final la casa vrajitoarei care se pare ca a fost abandonata. Se pare ca vrajitoarea le-a lasat niste indicii cum ca vraja va fi permanenta daca nu este desfacuta pana la rasarit. Vrajitoarea ii mai lasa neifricatei o ghicitoare online dublata in romana, spunand ca printesa va trebui sa rupa aceasta insiruire a evenimentelor condusa de catre orgoliu.

Neinfricata online dublat in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Neinfricata online dublat in romana sau semnaleaza o problema!


17 Comments

 1. Anna says:

  Frumusel filmul…

 2. ramona says:

  tare film .a fost frumos!!!!!!!!!

 3. david says:

  a fost cel mai super film uuhhu!

 4. alu tza says:

  frumos…

 5. Vanillaxd says:

  Missto filmu’,da’ a fost rezolutia proasta…de abia am vazut knd se bateau ursii:|…;)

 6. valentina says:

  a fost super filmul dar cum se termina

 7. valentina says:

  a fost fain cum mama lui merinda a fost transformata in urs

 8. ana says:

  e super filmullll

 9. matei says:

  foarte tare filmul

 10. andrei says:

  foarte frumos filmul

 11. NICUSOR says:

  Acesta a fost ce-l mai frumos film ar merita 10 oscaruri

 12. dana says:

  foarte frumos filmul si amuzant

 13. denisa says:

  super film

 14. diana says:

  misto film! trebuie sa fie pe primul loc

 15. ALISEA FAUR says:

  SUPER FANTASTIC SI AVENTUROS

 16. anelisse says:

  Frumos…foarte frumos…

Numele Tau: 

Email: