O Poveste Incalcita In Romana Online

O Poveste Incalcita In Romana

O Poveste Incalcita In Romana online este o animatie frumoasa pentru copii. Personajele principale sunt Rapunzel si prietenul ei arogant, dar aratos si bun la suflet, Flynn. Rapunzel este fiica unui rege si a unei regine, care in trecut au pus toti oamenii din regat sa caute floarea de aur pentru a vindeca boala reginei […]

O Poveste Incalcita In Romana online este o animatie frumoasa pentru copii. Personajele principale sunt Rapunzel si prietenul ei arogant, dar aratos si bun la suflet, Flynn. Rapunzel este fiica unui rege si a unei regine, care in trecut au pus toti oamenii din regat sa caute floarea de aur pentru a vindeca boala reginei si a da nastere fetei. Se pare ca acea florea se afla in mana unei vrajitoare pe nume Gothel, care o folosise pentru a-si pastra tineretea ani la randul.

Se pare ca norocul vrajitoarei s-a terminat odata ce floarea i-a fost luata, dar afland ca parul magic al nou nascutei are aceleasi puteri, a rapit-o pe fata si a crescut-o ca si cum ar fi a ei. Din pacate, vrajitoarea Gothel a tinut-o inchisa toata viata pe Rapunzel intr-un turn, mintind-o ca lumea de afara e prea primejdioasa pentru ea. Trailerul de la Filmul O Poveste Incalcita In Romana poate fi vizionat mai sus

O data pe an fata vedea mii de luminite pe cer si era curioasa de povestea lor. Se pare ca regele si regina au tinut sa se pastreze Levitra Online acest obicei care si-a luat fiinta la nasterea fiicei lor care a disparut.

Am vorbit destul despre Rapunzel din filmul O Poveste Incalcita online in limba romana; acum sa vedem cine este Flynn. Dupa cateva secvente din film, se pare ca Flynn este un hot si impreuna cu doi frati acestia fura ceva de valoare din palat. Flynn este cam siret si ii pacaleste pe cei doi; ia comoara si o ia la fuga. In disperarea lui si cautand o ascunzatoare, da de turnul fetei, care statea singura si astepta o minune. Flynn urca in turn si fata, speriata, il imobilizeaza, folosindu-se de parul ei lung.

Cand Gothel din O Poveste Incalcita isi face simtita prezenta, fata a vrut sa-i prezinta noua captura si sa-i demonstreze ca se poate descurca si singura. Dar, Gothel ii spune fetei intr-un exces de furie ca nu va putea iesi niciodata din turn. Fata tace malc si o pune pe Gothel sa se duca sa-i caute niste ingrediente, apoi cade de acord cu Flynn sa o duca sa vada luminile de pe cer, iar ea ii va da inapoi comoara.

O Poveste Incalcita In Romana trailer

Scrie-ti parerea despre O Poveste Incalcita In Romana sau semnaleaza o problema!


3 Comments

  1. andra says:

    ini place mult, mai puneti asa filme va rog,da?

  2. bianca says:

    e frumos

  3. narcisa says:

    este frumos imi place multtt.

Numele Tau: 

Email: