Oliver Twist Online

Oliver Twist

Oliver Twist online subtitrat in limba romana este o drama regizata de catre Roman Polanski. Tanarul Oliver Twist este un baiat orfan si este adus cu forta intr-o intreprindere dintr-un oras din Anglia, chiar de ziua lui. El si ceilalti copii sunt tratati superficial si le este data mancare putina. Incercand sa-si potoleasca foamea, baietii […]

Oliver Twist online subtitrat in limba romana este o drama regizata de catre Roman Polanski. Tanarul Oliver Twist este un baiat orfan si este adus cu forta intr-o intreprindere dintr-un oras din Anglia, chiar de ziua lui. El si ceilalti copii sunt tratati superficial si le este data mancare putina.

Incercand sa-si potoleasca foamea, baietii il selecteaza pe Oliver si il pun sa ceara mai multa mancare la viitoarea masa, lucru pe care il si face. Dar, Oliver Twist ajunge sa fie pedepsit, si conducatorii acelei intreprinderi – oameni instariti, bine hraniti si ipocriti se decid sa scape de el. Dupa ce ca era aproape sa fie vandut unui cosar foarte rau ca om, Oliver este trimis la domnul Sowerberry, care face sicriuri, si a carui nevasta si ucenic ii pun ochi rai baiatului din prima zi. Dupa alte tratamente rele, Oliver il ataca pe Noah, ucenicul, fiindca i-a insultat mama. Dandu-si seama ca viata sa aici se va inrautati, Oliver o ia la fuga. Filmul Oliver Twist online gratis subtitrat in romana este un film care a castigat foarte multe premii si puteti vedea trailerul mai sus.

Cu putina mancare, Twist e hotarat sa mearga 70 de mile pe jos pana la Londra. Dupa ce cade din picioare, din cauza efortului depus, o femeie batrana carol burnett nude pokies ii ofera mancare si adapost pe timpul noptii. Dupa o saptamana, ajunge in cele din urma in oras, fara bani si fara mancare. El il intalneste pe Jack Dawkins, un hot tanar care il ia pe Oliver la casa sa, o ascunzatoare din Saffron Hill pe care o imparte cu membrii gastii sale. La prima iesire cu hotii de buzunare, doi baieti fura un lucru al unui barbat si Oliver Twist online o pateste din cauza lor. Dar, se pare ca un martor il scapa basma curata si barbatului i se face mila de Oliver, care lesina din cauza ca avea febra mare.

Brownlow il adopta pe Twist si ii da acestuia haine noi si ii promite educatie buna. Dar, se intalneste din nou cu gasca, a carui lideri sunt ingrijorati de faptul ca Oliver i-ar putea turna la autoritati. Oliver Twist online subtitrat gratis in romana este pus sub supraveghere pana gand Bill descopera ca baiatul are conexiuni cu bogatul domn Brownlow. Bill si complicele sau Toby il forteaza pe Oliver sa-i ajute sa fure casa domnului Brownlow. Se pare ca planul lor esueaza, caci sunt descoperiti si Bill se decide sa-l omoare pe baiat, pentru a se asigura ca acesta nu va sufla un cuvand, dar nu reuseste si cade intr-un rau din apropiere.

Oliver Twist trailer

Scrie-ti parerea despre Oliver Twist sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. geanina says:

    Forte tare dar păcat ca a murit nancy :$

Numele Tau: 

Email: