Oraselul Lenes In Romana Online

Oraselul Lenes In Romana

Oraselul Lenes In Romana este un program televizat pentru copii care a fost creat de catre Magnus Scheving, un gimnast care a fost si campion. Magnus este si directorul de la LazyTown Ent. Filmul a avut un mare succes si a fost transmis in peste 100 de tari si tradus in foarte multi limbi, printre […]

Oraselul Lenes In Romana este un program televizat pentru copii care a fost creat de catre Magnus Scheving, un gimnast care a fost si campion. Magnus este si directorul de la LazyTown Ent. Filmul a avut un mare succes si a fost transmis in peste 100 de tari si tradus in foarte multi limbi, printre care si romana. Trailer la emisiunea pentru copii Oraselul Lenes in Romana il puteti vedea mai sus.

Personajul principal din Oraselul Lenes este o fetita pe nume Stephanie care ajunge in oras si care incearca din rasputeri sa-i faca pe noii sai prieteni Trixie, Ziggy, Stingy si Pixel sa mearga afara si sa fie activ, in loc sa stea in casa toata ziua si sa se joace la calculator.

Unchiul lui Stepghanie din Orasul Lenes in Romana, maiorul Milford, ii da si ajutorul lui Sportacus. Acesta din urma are slujba de a-i inspira pe copii sa se joace afara, si sa ajute la rezolvarea unor probleme sau urgente. Toate aceste lucruri ajung sa-l supere pe Robbie Rotten, un om foarte lenes care traieste in subteran, ascuns chiar sub oras. In multele din episoadele din Oraselul Lenes in Romana, Robbie se imbraca in niste costume bizare si incearca sa-l faca pe Sportacus sa plece din oras, astfel incat el sa-i convinga pe ceilalti copii sa fie din nou lenesi.

Oraselul Lenes In Romana trailer

Scrie-ti parerea despre Oraselul Lenes In Romana sau semnaleaza o problema!


4 Comments

 1. anca says:

  ma mancavar in cur sa va manance de ce lati scos aveuat dracii

  >:P>:P>:P

 2. alina says:

  iiiiiiiiiiiiiiiiii

 3. mihaela says:

  super ii iubesc

 4. alex says:

  FOARTE NASPA

Numele Tau: 

Email: