Peter Pan Dublat Online

Peter Pan Dublat

Peter Pan dublat in romana online este o animatie pentru copii produsa de Walt Disney bazata pe piesa de teatru Peter Pan, sau baiatul care nu vroia sa creasca si romanul Peter Pan si Wendy. Povestea copilului care a sfidat natura refuzand sa creasca, a inceput intr-o noapte, in Londra, unde o fetita pe nume […]

Peter Pan dublat in romana online este o animatie pentru copii produsa de Walt Disney bazata pe piesa de teatru Peter Pan, sau baiatul care nu vroia sa creasca si romanul Peter Pan si Wendy. Povestea copilului care a sfidat natura refuzand sa creasca, a inceput intr-o noapte, in Londra, unde o fetita pe nume Wendy le povestea fratiorilor mai mici povesti despre pirati, sabii, lupte,corabii vrajite si Capitanul Hook – legendarul pirat din povesti care nu se temea decat de ceasul de buzunar ce ticaia. In momentul in care tatal ei a intrat in camera si a vazut ce poesti le spune fratilor, o anunta cu severitate in glas ca din momentul acela va trebui sa renunte la copilarii si sa se pregateasca de a deveni o domnisoara iar mai apoi de casatorie; iar toate aceste pregatiri le va face matusa ei, o femeie haina si afurisita care o inspaimanta pe Wendy. Filmul pentru copii Peter Pan dublat in romana.

Peter Pan statea pe tocul ferestrei, pitit si asculta in fiecare seara povestile pe care Wndy le spunea fratilor si se bucura enorm sa le auda, de moment ce calatorea in fiecare seara distante impresionante pentru a le asculta. Dar auzind ceea ce tatal ei ii spune lui wendy acesta se hotaraste ca nu o va lasa sa creasca pentru a se bucura mereu de istorisirile ei. Astfel, in seara cu pricina, a intrat in camera ei impreuna cu zanuta Tinker Bell (Clopotel) si astfel incepe aventura vietii lor pentru Wendy si fratii ei. Dorind sa cunoasca si ei mai multe despre Neverland il urmeaza pe Piter Pan dublat pe acoperisurile caselor si ajunge intr-un final sa traverseze o lume plina de galaxii si stele stralucitoare, lumini si luminite care de care mai colorate pentru a ajunge intr-un final pe taramul magic.

Ei ajung in Neverland, unde vor incepe sa duca o viata in care regulile si disciplina si-o impun singuri, o lume in care nu exista adulti care sa le coordoneze viata si sa le spuna ce sa faca si cum sa faca, vor face cunostinta cu Baietii pierduti- prietenii lui Peter Pan dublat, si cu casa lor ascunsa sub pamant.

Gasca de copii trec prin aventuri de genul infruntarilor cu piratii si cu capitanul Hook, de care la un moment dat trebuie sa o salveze pe micuta Tinker Bell pe care acestia o capturasera. Ajung sa cunoasca sirene si sa intre in jocul lor, se confrunta cu un crocodil malefic care era mai sa le vina de hac , iar nu in cele din urma il confrunta pe Hook si gheara lui de otel pe care o avea in loc de mana dreapta.

Peter Pan Dublat trailer

Scrie-ti parerea despre Peter Pan Dublat sau semnaleaza o problema!


One Comment

  1. claudia says:

    e super ador acest episod ! imi place mai ales de wendy ! asta e a 20 oara cand il vad caci imi place mult!

Numele Tau: 

Email: