Pinocchio Online

Pinocchio

Desenele animate Pinocchio online dublat in romana este un film de animatie pentru copii american produs de Walt Disney si se bazeaza pe povestea “Aventurile lui Pinocchio” a lui Carlo Collodi. Este cel de-al doilea film al celor de la Disney. Filmul Pinocchio in romana incepe cu cintecul “Cand iti pui dorinta unei stele” care […]

Desenele animate Pinocchio online dublat in romana este un film de animatie pentru copii american produs de Walt Disney si se bazeaza pe povestea “Aventurile lui Pinocchio” a lui Carlo Collodi. Este cel de-al doilea film al celor de la Disney. Filmul Pinocchio in romana incepe cu cintecul “Cand iti pui dorinta unei stele” care spune o poveste pe care vrea sa se transforme in realitate. In fundal, se schimba scena cu cea a unui atelier de lucru al unui tamplar din Italia, pe nume Geppetto. Acesta abia terminase de sculptat o papusa de lemn si in timp ce se uita la ea, spunea cat de mult si-ar dori un copil, care sa ii umple casa si sufletul si sa ii alunge singuratatea, si uitandu-se la baietelul din fata lui, a scapat o lacrima, si a spus ca si-ar dori la Pinocchio sa fie un baietel real.

Peste noapte, Zana albastra a coborat in atelierul batranului pentru a-I face dorinta realitate si a da viata papusii de lemn. Acesta ii da viata lui Pinocchio, dar il lasa tot in forma sa, a unui baietel de lemn. Zana i-a spus lui Pinocchio, ca daca isi doreste sa devina un baietele adevarat, din carne si oase, trebuie sa se dovedeasca a fi brav, increzator, sa nu fie egosit si sa dobandeasca caoacitatea de a distinge binele de rau folosindu-si propria constiinta. Pinocchio nu intelege ce este aceea o constiinta, dar se gandeste ca va afla cu vremea. Pinocchio online dublat in limba romana gratis poate fi vazut mai sus, pe Youtube.

Cand Geppetto descopera ca dorinta i s-a transformat in realitate, sufletul i s-a umplut de bucurie, si nu isi mai incapea in piele de fericire. A doua zi geppetto il trimite la scoala pe Pinocchio, dar naivitatea lui il face sa cada in plasa unor comedianti ambulanti care il transforma in steaua grupului si il trag dupa ei, lasandu-l in urma pe batranul Geppetto.

In aceste desene animate in romana, pe timpul noptii, Zana Albastra apare ca sa ii ceara explicatii papusii si sa il intrebe de ce l-a dezamagit pe Geppetto si nu a ascultat tot ceea ce acesta i-a spus cand a plecat la scoala. Vrand sa gaseasca o explicatie, film Pinocchio online incearca sa spuna o minciuna pentru a ascunde prostiile pe care le facuse, dar cu fiecare replica mincinoasa pe care o spunea, nasul lui crestea progresiv pana a devenit vizibil mai mare.

Dupa ce Pinocchio jura ca va face ceea ce Zana ii spune si va asculta toate sfaturile lui Geppetto, acesteia I se face mila de el si ii face nasul la loc cum a fost. Dar in drum spre casa lui Geppetto, Pinocchio online se intalneste iar cu cei de la circul ambulant, care il conving ca este bilnav, iar singura modalitate de a se vindeca este daca merge cu ei, pana la urmatorul loc de campare care este Insula Placerilor, locul unde va gasi alinare pentru afectiunea de care se presupune ca Pinocchio suferea. Si astfel, acesta este din nou pacalit si cade prada naivitatii sale.

Pinocchio trailer

Scrie-ti parerea despre Pinocchio sau semnaleaza o problema!


Numele Tau: 

Email: