Planet Hulk Online

Planet Hulk

Planet Hulk film online este un film de animatie pentru copii care ni-l aduce in prim plan pe nervosul colorat. Aliatii lui Hulk de pe Pamant sunt de parere ca acesta este pre periculos asa ca se decid sa-l puna intr-o naveta si sa-l trimita pe o alta planeta – mai linistita. Zis si facut, […]

Planet Hulk film online este un film de animatie pentru copii care ni-l aduce in prim plan pe nervosul colorat. Aliatii lui Hulk de pe Pamant sunt de parere ca acesta este pre periculos asa ca se decid sa-l puna intr-o naveta si sa-l trimita pe o alta planeta – mai linistita. Zis si facut, dar din pacate acesta se trezeste in timpul zborului, inainte de a ajunge la destinatie.

Foarte nervos acesta devine foarte agitat, si in urma unor stricaciuni, Hulk al nostru aterizeaza pe planeta Sakaar. Garzi imperiale apar si ataseaza de gatul lui Hulk un disc al obedientei, prin care sa poate comunica cu el. Hulk ajunge sa fie inchis impreuna cu Hiroim, Korg, Miek, Elloe Kaifi, un android, Lavin Skee si cu multi altii. Desenul animat Planet Hulk online cu subtitrare in limba romana

Se pare ca sclavii sunt fortati aici sa se lupte pentru libertatea lor in trei batalii de gladiator. Primii oponenti sunt fratii Korg. Lavin Skee si ceilalti nativ mor in batalie. Hulk il ataca pe regele rosu care era in aerna, dar este invins de catre locotenentul imparatului – Caiera. Red King il lasa pe Hulk in viata din cauza multimii care era extaziata, dar ii planuieste moartea in secret.

Ceilalti gladiatori din Planet Hulk online gratis ii erau datori lui Lavin Skee si fac un pact, toti spunandu-si trecutul. Elloe ii spune lui Hiroim ca unele civilizatii sunt de parere ca Hulk este Sakaarson – salvatorul, dar Hulk refuza acest titlu. Ceilalti gladiatori lupta in a doua runda impotriva Wildebots si sunt victoriosi.

Mai tarziu, Caiera ajunge la Hulk si ii spune despre trecutul ei. De mica, creaturi cunoscute sub numele de Spikes i-au atacat orasul natal. Printul ce rosul i-a omorat impreuna cu garzile sale si de atunci i-a jurat credinta. Aceasta este ingrijorata din cauza popularitatii pe care o are Hulk printre oameni si se teme ca se vor ridica impotriva prinului, asa ca il sfatuieste pe acesta sa fuga.

Planet Hulk trailer

Scrie-ti parerea despre Planet Hulk sau semnaleaza o problema!


Numele Tau: 

Email: