Pocahontas Online dublat in Romana Online

Pocahontas Online dublat in Romana

Pocahontas online dublat in romana este un desen animat pentru copii produs de catre Walt Disney. Acest film este prima animatie de la disney care este inspirata din viata unui personaj istoric adevarat – mai exact din viata cunoscuta a femeii de origine indiana – Pocahontas, si se bazeaza in principal pe momentele in care […]

Pocahontas online dublat in romana este un desen animat pentru copii produs de catre Walt Disney. Acest film este prima animatie de la disney care este inspirata din viata unui personaj istoric adevarat – mai exact din viata cunoscuta a femeii de origine indiana – Pocahontas, si se bazeaza in principal pe momentele in care aceasta s-a intalnit cu englezul John Smith si cu multimea de oameni venita din Virginia.

In anul 1607, o nava plina de britanici se indreapta inspre Noua Lume. La bordul acestui vas se afla capitanul John Smith si guvernatorul Ratcliffe, care crede ca nativii americani ascund o mare comoara, ce consta in aur, si care vrea sa o gaseasca. Nava este prins intr-o furtuna, si Smith salveaza un tanar pe nume Thomas de la inec. In tribul din asa zisa Noua Lume – Pocahontas in romana, fiica sefului Powhatan, este ingrozita de faptul ca ar putea fi maritata cu Kocoum, un brav luptator despre care ea crede ca este prea serios. Powhatan ii da lui Pocahontas un lantisor de la mama ei, iar mai apoi aceasta se duce cu niste prieteni la bunica Willow, un copac spiritual care o alerteaza de prezenta strainilor. Trailer de la filmul pentru copii Pocahontas Online dublat in romana, poate fi vazut mai sus.

Guvernatorul Ratcliffe construieste o fortareata din lemn pe care o numeste James Town, si isi pune repede oamenii sa sape dupa aur. Smith se duce sa exploareze salbaticiile, si se intalneste cu Pocahontas. Se formeaza o legatura intre cei doi, aproape instantaneu, si fiecare este fascinat de lumea celuilalt. Cei doi se indragostesc, in ciuda faptului ca Pocahontas a fost atentionata sa stea departe de acesti straini, dupa ce Kocoum si alti luptatori s-au luat la harta cu ei. Intre timp, Meeko il intalneste pe Percy, cainele rasfatat a lui Ratcliffe. Pocahontas dublat in romana ii face cunostiinta lui Willow cu Smith, si Nakoma afla despre cei doi, iar apoi ii paraste lui Kocoum. Daca v-a placut povestea lui Pocahontas Online dublat in romana, atunci va rugam sa va spuneti o parere. Acesta din urma, Kocoum, ii vede pe cei doi sarutandu-se si il ataca pe Smith, dar este ucis de catre Thomas, care ii sare in ajutor capitanului. Furios, seful tribului Powhatan declara razboi acestor straini, si Smith urmeaza sa fie executat la rasarit.

Thomas ii avertizeaza pe ceilalti despre faptul ca Smith a fost capturat, si Ratcliffe isi aduna oamenii, avand in gand sa indeparteze acest trib de pe aceste pamanturi pentru a-si gasi aurul inexistent. Pocahontas online se duce la Bunica Willow, dar Meeko ii da un compas care indica drumul catre Smith si destinul ei. Aceasta reuseste sa opreasca executia lui Smith, dar Ratcliffe incearca sa-l impuste pe seful Powhatan, iar daca vrei sa stiti ce se intapla mai departe, uitati-va la film.

Pocahontas Online dublat in Romana trailer

Scrie-ti parerea despre Pocahontas Online dublat in Romana sau semnaleaza o problema!


8 Comments

 1. iony says:

  este un film demn pentru un copil

 2. Andreea says:

  frumos filmul

 3. iulian popa1 says:

  imi plce

 4. alexandra moldovan says:

  frumos final si melodiile din el dragutz :)

 5. sebi barbu says:

  a fost tare 1000 de laicuri

 6. sebi barbu says:

  ioana ce faci

 7. denis says:

  Desenul a fost fain. Multumesc mult!

 8. denis says:

  imi place de pocahontas

Numele Tau: 

Email: