Polar Express dublat in romana Online

Polar Express dublat in romana

Polar Express dublat in romana este un film de fantezie pentru copii ce a aparut in anul 2004. Povestea incepe in ziua de Craciun a anului 1950, in Grand Rapids, unde un baiat isi pune la indoiala credinta in Mos Craciun. Dintr-o data el aude sunetul unui tren si se duce sa investigheze. Baiatul descopera […]

Polar Express dublat in romana este un film de fantezie pentru copii ce a aparut in anul 2004. Povestea incepe in ziua de Craciun a anului 1950, in Grand Rapids, unde un baiat isi pune la indoiala credinta in Mos Craciun. Dintr-o data el aude sunetul unui tren si se duce sa investigheze. Baiatul descopera un tren numit Polar Express. Conductorul ii spune ca acest expres se indreapta inspre Polul Nord. La inceput baiatul ezita sa se urce, dar urca in cele urma in tren si porneste la drum.

La bord, baiatul intalneste si alti copii; face cunostinta cu o fata si cu un atot-stiutor :). Trenul se opreste din nou – de data aceasta la casa unui baiat pe nume Billy, care a refuzat si Levitra el din prima sa se urce in tren, si chiar daca se razgandise in final – nu mai reuseste sa urce la bord. Baiatul nostru trage frana de urgenta astfel incat si Billy sa se urce. Cand copiilor din filmul Polar Express dublat in romana li se da ciocolata calda, fata pastreaza o cupa si pentru Billy, iar conductorul o ajuta sa o livreze.

Pana aici toate bune si frumoase. Probabil v-ati dat seama deja ca trenul se indreapta catre casa lui Mos Craciun. Oare cum vor decurge lucrurile de aici in colo si care ar fi ideea filmului?

Eu m-am plictisit sa povestesc asa ca va las pe voi sa veniti cu pareri si completari! Puteti gasi alte filme interesante pentru copii mai jos…

Polar Express dublat in romana trailer

Scrie-ti parerea despre Polar Express dublat in romana sau semnaleaza o problema!


2 Comments

  1. Laura Voinea says:

    doresc filmul polar express dublat in limba romana

  2. andra says:

    foarte frumos filmul

Numele Tau: 

Email: